BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Şi,mdi bu cep partner olayını bitirmiş telsimdeki hibinolar ee şimdi ne yapabilirim... avea da dört köşe tarife var ucuz ama yetmiyor kou sardıkça gidiyor... ne yapabilirim?[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Merveee, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 patlaaaa ! sen misin bizim oyun sırasında paso mesaj çeken.. beter ol Babacum :lol:[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 senden yardım bekleseydim gökten kontür yağardı :)[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Merveee, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Ne bitirmesi?[signature][hline]Allah kahr bela..
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Olur mu canım bugun yukledik devam ediyor.[signature][hline]Allah kahr bela..
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 yeni kayıt almıyorlar :( 15 temmuzda bitti diyorlar[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Merveee, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Yoo yükledik. Ceppartnerinizle bir ay daha sınırsız konuşabilir ve mesaj da atabilirsiniz diye mesaj da geldi hatta. Yeni kayıt olmayabilir. Biz önceden üyeydik :)[signature][hline]Allah kahr bela..
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Hacı şu durumu bi izah etsene.15inde o kampanya mı sona eriyordu yoksa başvurular mı ?[signature][hline]Allah kahr bela.. [Bu mesaj Kalhiae tarafından 22 Ağustos 2004 04:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 başvurudur heralde kampanya mayıs 2005 te bitiyo, alırken anneme sözleşme tarzı bişi imzalatmışlar orda yazıyo da hoca ben 30 temmuz da ceppartner aldım 15 inde nası bitiyo bu hadise?[signature][hline]Your Ad Here!
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 tüm gece bi mesaj yazamadı ki adam zaten sorunlu birisini bulmus :PP yok sigaralar/beyazlar Bir de bizi kafalıyor "annem" diye :P[signature][hline]yıllarımı bu işe verdim
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 nası ya annamadım ben üstteki mesajı? nasıl mesaj yazamadım bütün gece annamadım orayı? tunca saolsun zaten apprentice oynarken uyuyakalacaktık nerdeyse neyse açıklama mesajı istiyoruk ?[signature][hline]Your Ad Here!
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 ben babacum a dedim yahu.. du karıştı :)[signature][hline]yıllarımı bu işe verdim
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 telsim tümden baydı beni zaten. çekmiyor hiçbi yerden. turkcell rulz diyerekten ona geçicem.[signature][hline]homer simpson, simpsons'ın bi bölümünde demiş ki: please don't kill me! i have a wife and children, kill them!
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 hâlâ mı bilen yok?[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Merveee, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 ağla oğlum ağla salya sümük sürün :P[signature][hline]"To imagine is everything, to know is nothing at all." -Anatole France, "The Crime of Sylvester Bernard", 1881
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 sitesinden de kaldırmışlar ceppartner olayını kalkmış malesef babacum,aycell in şu öğretmenlere fln verdiği bi aylık sabit ücretli beleş hat var, ailede varsa öretmen ordan bi şansını deneyebilirsin, telsim in gene cepaile mi ne cıkarmış 5 dak-1 kontör mü ne her ay da 100 kontör yüklersen eer smsler beleş fln o da güzel bişi[signature][hline]Your Ad Here!
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 oo cep aile paklar beni o zaman :)[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Merveee, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 anne baba ve çocuklar diyor... ne o benşm anam ne de ben onun oğluyum ee evlilk cüzdanımız da yok.. yok yok beni dört köşe tarife paklayacak.. dakikası 59.000 den[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Merveee, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı
Öne çıkan mesajlar