DERT3 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 megetege said: DERT3 said: Bizim türklerden bir nane olmaz abi biz birleşemeyiz. Ters piskoloji de uygulasak bu gerçekleri değiştiremeyiz. Oyunda tamamen birleşmiş bir millet söyler misin? Ruslar . RED alliance olarak birleşip daha sonra ayrı alliancelara bölündüler ama hala bir aradalar. 4S ve BEDAR hariç diğer corp lar hep bölük pörçük takılıyor. Oyun stilidir tek takılıyordur felan ama işte sıkıntı ayrı corp larda olsak da bir yerde topluca bir şey yapamıyoruz. Sıkıntı ordan çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Öyle birleşmek falan filan tehlikeli düşünceler. Görmeyeyim bir daha. Biliyorsunuz on kişiden fazla insan bir araya gelince polis hemen dağıtıyor. Haydi gençler, haydi gençler dağılın. Sen, uzun olan getir bakiim kimliğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 DERT3 said: megetege said: DERT3 said: Bizim türklerden bir nane olmaz abi biz birleşemeyiz. Ters piskoloji de uygulasak bu gerçekleri değiştiremeyiz. Oyunda tamamen birleşmiş bir millet söyler misin? Ruslar . RED alliance olarak birleşip daha sonra ayrı alliancelara bölündüler ama hala bir aradalar. 4S ve BEDAR hariç diğer corp lar hep bölük pörçük takılıyor. Oyun stilidir tek takılıyordur felan ama işte sıkıntı ayrı corp larda olsak da bir yerde topluca bir şey yapamıyoruz. Sıkıntı ordan çıkıyor. NCde de ruslar var. Rebellion alliance mesela. white noise vardır mesela rus, onlarda bu son atlas/aaa sistemlerini alana kadar diğer ruslarla ortak bir yerde değillerdi. onları aynı yerde oynamaya iten ortak bir amaç oldu. Ayrıca daha bölük pörçük çok rus grubu vardır da olay surda bitiyo, Rusların sayısı türklere oranla çok fazla. Dolayısıyla 3'te 1'i bile bir arada olsa çok iyi sayı elde ettiklerinden rusları hep birlikte oynayan bir millet gibi görüyoruz.Aslında alakası yok. Neyse sorum "tamamen birleşmiş bir millet varmı?" idi, cevabıda "yok". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzunelendil Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Exodous said: Haydi gençler, haydi gençler dağılın. Sen, uzun olan getir bakiim kimliğini. uzun derken ben mi abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 doganay biraz daha hani dersen koparip kisaltcam seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creed Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 "türkler toplanamaz" düşüncesi kadar sacma sapan bi düsünce olamaz .p ha söleyen alınmasında.. sadece toplanirizda az sayılarda :p kabile mantıgı işte! :p 45 kisilik fleet cikarmaya gelince hani olay fleet cikartmaksa.. sadece bizim corptan 4-5 kisinin charlari toplasak 30-40 edio zaten :p + oyunda türklerle aynı sayida olan (yane toplasan 200ü gecmez) hech bi ülkenin oyuncuları "tek" corpta deil.. rus mus demeyin hic adamlar 200-300 deil 4bin-5bin en az.. + kendi aralarinda savastalar.. aaa nin cogunlugu rustuda noldu.. fikir ayriliklari, oynayiş biçimi, uyum gibi sorunlardan dolayi 100-200 türkün online 50-60ini tek yerde toplamak şu aralar zor.. yada şöle diyim toplamaya calismak anlamsiz.. cünkü oyunda "kücük" olan bu grublara "hayat" yok.. yane olurda bi gün 30 bin sistemli bi "eve online"imiz olursa böle ücra bi köşede toplanabilecek bi "kücük" "türk" grubumuz olur.. onun disinda cidden hiç bir anlami yok hadi toplandik napicaz? kime kafa tutucaz.. yada tuttuk dielim sonra nolcak kac gün savunabilicez bi yeri.. daha cooook erken cooook.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Aslinda okadar karamsar olmamak lazim hersey sayiliardan ibaret Toplasan 100 turk oyuncu vardir bunlari bi araya getirmek de cidden cok zor Ama 300 den fazla turk oyuncunun oynadigini var sayarsak sistem sahibide olunur o sistem savunulurda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cnpp Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 malesef hocam sayı çok az, hem sanmıyorum şimdi "power block"lardan bahsedio millet, kaç bin küsür kişilik alliance lar var... gel bi de bağımsız yer tut orda.. hiç sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creed Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 şu aralar en chaotic (bi sürü alliancenin dib dibe oldugu ama kimin kimi öptüğü belli olmayan yer :p) bölge/belki daha chaoticleride vardirda su an orasi aklimda.. Providence.. burda genelde 200 pilotu olan allianceler var hadi dielim toplandik 200 kişi ama bunun taş catlasa 50-60i pvp ye hevesli bi alliance ne yapabilir sizce ? :) karamsarlik deilde gerçekcilik diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tradermax Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Doğrudur... Verdiğiniz örneklerdeki detayı atlıyoruz sürekli olarak... Ruslar, amerikalılar bu oyundaki en kalabalık millet... ruslar kendi başına 3000 kişi desek bunların 1/10 u aynı kafada olsa al sana 300 kişilik alliance ki bu hatırı sayılır bir sayı olur. Ancak türkler 300 kişi diyelim, 1/10 u aynı kafada olsa 30 kişilik corplar alliance lar olur, ki zaten şu andaki durum da böyle. Herkes aynı kafada olamaz, olmamalı da zaten... İstemeyerek aynı amaca hizmet fantazisi adına aynı yerde toplanan bir topluluğun sonu kavga gürültü olur, halbuki aynı grup farklı yerlerde birbiri ile çok da iyi anlaşabilir. Zamanında Scalar da yapılmak istenen ama insanın doğası gereği çöken bir fantaziydi. Aynı şey osmanlı için de geçerli, o kadar milleti tek isim altında toplarsan illa ki bağımsızlığını isteyen çıkar :D demek istediğim böyle gelmiş böyle gider eskiden beri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 birlesince soyleyin bende gelcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alpawhezen Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 nesli tükenesiceler hala eve online oynuyor yahu. aaahhhhaahAHAHAHAHAHAHAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 ben oynarken icinde bulundugum corp 7-8 aktif kisiydi ama baglantilari sayesinde 0.0 space'de serbest dolasip farmlayabildigi guzel sistemleri vardi. Sirf sistemde cikan piratelari bile vurup iyice loot ve para aliyordun. 30-40 kisi ile saglam bir ekip olursunuz alliancelarla konusursaniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obestinaye1 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 bi parmakta ben atiyim olaya bari :)...herşey iyi güzelde bu geçmiş mevzuların ilk olarak bırakılması lazım 1 senedir oynuyorum bitmedi gitti şu scalar davası biz yetişemedik herkesten bi laf duyuyoruz ama şunuda hepimiz biliyoruzki olmuşla ölmüşe çağre yok 2 seçenek var ortada ya kavgalı adamlar giricek konuşacak geçmişi herkes hatasını kabul edip bu dava bitecek yada konuşulmayacak 10 senede geçse herkesin agzında bi scalar tutup gidecek...ilk başta bu yapılsın ondan sonrasına göre yol çizilir...son olarak beni tanıyan tanır hem merkezdeyim hem BEDAR lıyım hepte muhabbetimi ederim herkesede elimden geldiğince yardım ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 bold yazilinca ikna oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 BIZDE SAMATYALIYIZ ULAN :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzunelendil Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Valla bu başlığı okudukça, Türkler birleşir diyorum da, hani martılar ikiz doğurduğunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Dedim ben size hamsi kavağa çıktığında beraber bir fleete corp a gireriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 we.....are.....turkish airlines..we...are..globally ...false.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlexly Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Herkese selamlar, Türk Alliance'ı Kurmak için Öncelikle yıllardır bu oyunu oynayan deneyimli oyuncuların çoğunun farkında olduğu "Türk Oyuncu" tipini anlamak gerekiyor. EVE Online oynayan 3 tip Türk Oyuncusu var; 1- RAT/Mining yapmayı seven 2- "Abi ben bu oyunu çok oynamak istiyorum en kısa sürede orjinale çevirecem" 'ciler 3- PvP aksiyonu için oynayan Şimdi Bu 3 kriteri incelersek 1. Kategori RAT/Mining Oyuncuları Şimdi bir çoğunuzun bildiği gibi hepimiz oyunda ISK kazanmak için çeşitli şeyler yapıyoruz, fakat birde oyunda "Bedavacı" mantığıyla bu işi yapanlar var. Örnek olarak ben ETC'yi harcayacak çok param olmadıkça almıyorum, genelde de oyunun parasını kendi paramla ödüyorum, dolayısıyla oyun zamanımı saatlerce "Anomaly/Plex/Mine vs vs vs" yaparak harcamıyorum, olan paramın hepsini PVP de harcıyorum. Şimdi Hepimizin bulunduğu Alliance'larda Corp'larda tanımladığım tipte Türk Oyuncular var, bu oyuncuların Corp bünyesinde bulunması aslında parazit etkisi yaratıyor bir süre sonra (Eğer şirket NPC/Mission Runner bir şirket değilse). Bizim türk oyuncularında en çok girdiği sınıfta bu oluyor. Sen CTA var diyorsun şu saatte şurada diye, şirket'in %80'i geliyor %20 si yok, nerede bu adamlar? Çok basit nerede oldukları adam offline oluyor, herif haftanın 5 günü sabah akşam oyunda, CTA kuralları gereği CTA'ya gelmeyen kişiler oyunda da online olamaz, adam "RAT/Mission yapamazsam girmeyim ozaman diyor kafasından" Türk oyuncularının büyük bir çoğunluğu böyle. Bunun böyle olmasının 2 nedeni var bence; 1- Ya bu oyuncular çok paraları olduğunda oyunda çok iyi bir oyuncu olacaklarını zannediyorlar, en gözde sözleride şu "Abi parayı yapıp daha sonra komple PVP'lere gelicem, şu ETC bi çıksın" (Bu arkadaşlardan bolcana var NC de) 2- Ya da bu para göz arkadaşlar hepimizi salak zannediyorlar, "Ben 0.0 da kapağı atacak bir yer bulmuşum rahat rahat takılıyorken niye PVP ye gidip gemi kaybedeyim" 2. Kategori Denemeciler Bunu herhalde uzun uzun anlatmama gerek yok bu oyuncular (oyuncu bile diyemiyorum) 14 günlük Trial sonunda EVE online'nın kralı olacaklarını zannediyorlar,14. gün bittiğinde adamın izine bir daha rastlayamıyorsun. Türk oyuncuların tahminen %20'sinide bu arkadaşlar oluşturuyor. 3. Kategori PVP için oynayanlar Konunun başlığı olan Hadi Türkler birleşin kısmına uyan oyuncu tip'i bu oluyor. Oyunda da bunu hakkıyla yapan toplasanız 100 kişi ya vardır yada yoktur. Bu oyuncu tipi parası olsada olmasada gerekirse Noobship'le bile PVP ye giden oyuncu sınıfıdır. Biz Türk Oyuncuların genel olarak online saati Türkiye Saati ile 18:00 dan 23:30'a kadar olan bir aralıktır. Hepimizin işi gücü ve ailesi öncelikli geliyor. Şimdi bu zaman aralığında çoğunluğunu bir araya getirdiğiniz organizasyonu 0.0 da biryerde barındırmanız mümkün değil, eninde sonunda birileri gelip bizim online olmadığımız 18 saat'lik dilimde bizi paketleyip gönderir ne POS kalır ne istasyon. Türklerin EVE Online da tek başlarına bir Alliance olupta tutunamamasının en temel nedenlerinden birisi budur. Diğer bir konuda yukarıda konuşmalarda arkadaşlarımızın çoğunun belirttiği gibi, bizim Türk Oyuncularda aynen bir Futbol holiganı durumu söz konusu. Aynı millettende olsa adam başka takımdan diye ana avrat söven bir milleti sırf "Hepimiz Türk'üz" diye bir araya getirmek herhalde en büyük hatalardan biri olacaktır.Bir de işin içerisine , herkesin bildiği tipik Türk Özelliği "Bizden başka hiçbir millet daha Tilki değildir" olayı var. Bunu şöyle açmak gerekiyor; 1. Tilkilik Alliance Liderliğidir; - Alliance lideri olan kişi/şirket öncelikle kendi çıkarlarını ön plana koyar. - Kendisine yakın gördügü kişilere/Şirketlere çeşitli imtiyazlar tanır. Ki şöyle örnekleyelim, diyelimki yerleştiğiniz 0.0 bölgesinde 10 adet sistem sizin kontrolünüzde ve bunlardan sadece 1 tanesinde R32 / R64 Moon Minerali var. Hadi sıkıysa Alliance liderinden burayı talep edin, bakalım hangi şirket o mineraller için 4 takla açıyor. Bu Security seviyesi yüksek sistemler içinde geçerli herzaman Alliance liderinin şirketine yakın olan şirket o sistemi alır. - Alliance Liderleri Alliance Walletinin kontrolünü elinde tutar, kendi şirketi birincil derecede bu wallet'ten yararlanır. Sıkıysa bu paradan yaralanmak isteyin. Artı Alliance adına harcama yapıyorum ayağına alınan ve şahsi ihtiyaçları için kullanan Alliance Liderleri de olacak. 2. "Biz RAT yapalım onlar savaşsın sittir edin" Tilkileri Birde bu cins adamlar var onlarıda dikkate almak gerek, var sayıyorum CTA var dediniz ve vergiyi %100 yaptınız , yaptığınız andan sonra online türk oyuncu sayısına bakın bir isterseniz kaç kişi oyunda kalıyor. Ben şahsen bu durumu yaşadım %70'i "Neee vergi %100 mü" diyip oyundan çıkıp, uzun süredir aynı evde olmasına rağmen yeteri kadar zaman ayıramadığı yakınları ile dizi, film, maç falan sevredip tekrardan sosyalleşti. Ha bu durumu nasıl egale edersiniz PVP yapan alliance'ı xxxxx ismi ile açıp, birde buna PET Alliance kurarsınız yyyy isimli RAT+PLEX+Mine vs vs vs yapmak isteyenleri buraya atarsınız ne evdeki bulgurdan nede çarşıdaki pirinçden olursunuz ve PVP organizasyonlarınızı hiç o YYYY Alliance'ı yokmuş gibi oluşturup, eğer onlarda hasbel kader gelirse oda bonus olur. 3. Huzursuzlar Birde bu cins vardır. Ben yıllardır bunları birtürlü anlayamadım tam olarak. Bu arkadaşarde hep bir kaşıntı var makat bölgesinde. Bir türlü duramazlar yerlerinde, sürekli bir kendini gösterme çabası vardır. "Abi biz niye bunu yapmıyoruz" "Abi ben şu moon'u tek başıma kazmak istiyorum, corp'ada bundan vergi vermesem olurmu" "Plex bulup sonra bunu sadece kendisine en yakın gördüğü insanlara söyleyip sessiz sedasız yapmalar" "Alliance olarak mavi olarak atanmış başka Alliance'ların toplraklarında izinsiz PLEX/Anomaly yapmak" "PVP Roam'ları yapıp sadece kendi arkadşlarını alıp baklarını olaya dahil etmeyenler" vs vs vs bu liste uzayıp gidiyor. Alliance olduğunda birde bu tip huzursuzluk çıkartacak Kılçık heriflerde çok olacaktır. Son konu "Husumet"; Bu konu kan davası modundadır, biz türkler konunun başında da dediğim gibi Futbol haliganlığını çok sevdiğimizden , burdaki olaylara bakışımızda genelde aynı şekilde oluyor. A şirket'i B şirketini sevmiyor geçmişte bir olay yaşanmış. A şirketi kendine göre haklı B şirketi kendine göre haklı. Bide uzun uzun forum yaışmaları, Diğer şirket hakkında Merkez Kanalında Propoganda yapmalar, her yeni alınan oyuncuya uçmayı öğretmeden önce düşman korpun kim olduğu ve kendi yönünden hazırlanan senaryo ile beyin yıkanması vs vs . Bu gibi derine kazınmış düşmanlıkların olduğu , ki gerçekten sahıs olarak birbirlerini tanısalar sırf bu yukarda yazdığım sebeplerden dolayı hastanelik derecesinde bir birlerine girecek insaların olduğunu biliyorum, birde karşı taraftakinin aile kütüğünü bilmeden Ana avrat sövmeler, ne onur ne haysiyet nede seref bırakan atıflar yapıldığı için , şu an mevcut oyunculardan bu şekilde birbirinden uzak durmaya çalışan bir çok insan var. Dolayısyla Bu insanları bir araya getirmek söz de olduğundan daha zor bir iş. Genel olarak bütün bunları çözebileceğimize inanıyorsanız neden olmasın.Ama bana bu pek mümkün gözükmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 @jar wikileaks'e girecek düzeyde bir yazı olmuş tebrikler. Fazla takmışın sen bu husumeti kafaya belli =) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzunelendil Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Bence fazla ciddiye almış :) En çok Merkez kanalındaki Propaganda olayını sevdim, Valla wikileaks gibi açıklamış adam, bilmeyenler için anlatayım, biz merkez kanalında 7/24 napsak da bir hinlik (ya da Kadir İnanır'ın deyişiyle; Hergelelik, serserilik, kumarbazlık) yapsak diye düşünüp, bize abi "heavy missile" nedir diyenlere, güneydekileri (sen de A şirketi, ben diyim Ğ şirketi) öldürmek için kullanılan item diye öğretiyoruz. Aslında önceden böyle değildik, atom fiziği profesörüydük biz, sonra canı cehenneme dedik, attık kitapları, hergele olduk (sakalları da kestik) En hergelemiz ise de Mete bu arada Çok fenayız çok Kadir İnanır Babaya bknz >> http://www.youtube.com/watch?v=fbIuwvzecSU&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlexly Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Uzunelendil said: Bence fazla ciddiye almış :) En çok Merkez kanalındaki Propaganda olayını sevdim, Valla wikileaks gibi açıklamış adam, bilmeyenler için anlatayım, biz merkez kanalında 7/24 napsak da bir hinlik (ya da Kadir İnanır'ın deyişiyle; Hergelelik, serserilik, kumarbazlık) yapsak diye düşünüp, bize abi "heavy missile" nedir diyenlere, güneydekileri (sen de A şirketi, ben diyim Ğ şirketi) öldürmek için kullanılan item diye öğretiyoruz. Aslında önceden böyle değildik, atom fiziği profesörüydük biz, sonra canı cehenneme dedik, attık kitapları, hergele olduk (sakalları da kestik) En hergelemiz ise de Mete bu arada Çok fenayız çok Herhalde neden bir araya gelemeyeceğimizi Uzunelendil'in yazısından sonra daha net anlamışsınızdır. Birde bu "Çok Ciddiye alıyorsunuz" lafını çok sık kullanıyorsunuz. Bu olayıda bitek bizim türkler yapıyor oda ayrıca önemli bir konu, 1- Adamı vurursun , etmedik lafı bırakmaz, bununda kulb'unu "Kardeşim biz Smack Talk yapıyoruz" olur. Yani aslında ciddiye almıyorlar ama kuyruk acısının "Dantelli TV" örtüsü Smack Talk oluyor. 2- Bir Türk Corp lideri geçer ana avrat, şeref, haysiyet ne varsa söver, bi allahın kulu geçip "Kardeşim bu bir oyun demez" , bizden biri karşı tarafa laf soktuğunda "Oyun bu , biz çok eyleniyoruz niye bu kadar ciddiye alıyorsunuz" der. 3- Evet bu bir oyun ve insanlar hayatlarından 8-10 saati bu oyunda birşeyler yapmaya ayırıyorsa artık o iş sadece Eğlence olmuyor. Ciddice yapılan bir Hobi'ye dönüşüyor. Burdan sakın yanlış birşey anlamayın , her yapılan işte bir disiplin gerekiyor nasıl halı sahada futbol oynadığınızda, basketbol oynadığınızda vs vs vs hepsi Hobi olmasına rağmen belirli bir disiplin gerektiriyor ve Hobi bile olsa yaptığınız işi ciddiye almanız gerekiyor. Eğer EVE Online daki Ufaklı Büyüklü Alliance ve Corplar Uzunelendilin mantığı ile oynasaydı herhalde kimse 0.0 da biryerin sahibi olamazdı, çünkü eğlenmek için 5 kişi bile yeterli Alliance Corp olmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thebaltaci Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 sifremizi unutmusuz yazmaya yazmaya bir iki kelam da biz yazalım; Türklerin bir araya gelmesi zor diyenlerden biri de benim herhalde.. Nedenlerini de bir bir anlatayım sonra şapkalar öne biraz düşünün; Zamanında kendi arkadası + standingli tarafından smart bomblanarırken sahip cıkmayan adamdan bi iş çıkmaz geçiniz efendim Biz türkler para hastasıyız, oyunda da isk yı cok seviyoruz..BU hevesimiz yüzünden PVP'yi ikinci plana atip paraya öenm veriyoruz.PVP yapan adamları da kaybediyoruz.. Bizde general cok general olmak isteyen de asker olmak isteyen hıc yok..Herkes general-paşa olmak isterse o zaman kım savasacak ?? Egolarımızı bırakıp bununbir oyun oldugunu idrak edersek o zaman eğlenir bi araya gelebiliriz belki Tesekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obestinaye1 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Bir ihtimal daha var o da ölmekmi dersin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar