BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 at gözlüğü takıp ezbere konuşuyorsunuz, herkesi kendiniz gibi sanmayın.. hepinize söylüyorum bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 bana mı dedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 SAĞA DİDİM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 @Trias araştırmamakta israrlısın, ama ben gene de zorlayayım seni birazcık. işe yarayacağını sanmıyorum gerçi. he bir de ingilizcen vardır umarım. al, rastgele seçilmiş 2 kaynak daha: http://www.healthgov.net/cuba.php http://www.cubanet.org/CNews/y01/sep01/10e3.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 üf =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 best küba is the hangi küba lan şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Trias said: İdilik, bir bak haritaya küba nerde? ömürlerinde kış görmüşler mi? Mc donalds, coca cola var mı? tabi sağlıklı olurlar :D, verdiğin linkde hani "Yandaş medya" var ya, tam öyle. Tıpları gelişmiş falan da değil yanlızca çok ucuz olduğu için tutuluyor. Karayipleri gördün mü bilmiyorum ama, orada ölmezsin bile. Küba'yı öven arkadaşları bıraksak 1 aydan fazla yaşayamazlar sıkıntıdan geri dönerler. Ama Küba'lıların böyle bir şansı yok, çünkü hepsi KÖLE Büyük sallamışsın ben sana direk oraya gidip soranlardan aktarıyorum. Kübalılar civarlarındaki ülkelere doktor gönderiyorlar (bir nevi özel okullara giden misafir öğretim görevlisi gibi) gıda vs gibi şeyler karşılığı. Bunun yanında en az bizim ülkedeki kadar ve muhtemelen daha fazla kültür etkinlikleri de mevcut. Ama tabi ki hayat bizim alıştığımızdan çok farklı orda sıkılabiliriz o mümkündür. Medya yayınlarını devlet kontrol ediyor o doğru fakat sandığınız gibi internetsiz falan da bir ülke değil. Hatta türkiyede ya da bir avrupa şehrinde olduğu kadar internet ulaşımı kolay değil dial up seviyesinde evlerde falan ama yine de arkadaşım oraya gittiğinde internet erişimi vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortyr Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 sipeyskeyk said: uzan ailesi o parayı çatır çatır alacak da türkiye'den :) Alması işime gelir, çok hissem yandı o iş yüzünden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortyr Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 BabacumMostors said: laissez fairez i savunan varmış.. madem o akdar iyi bir sistem enron, lehmann bro. '29 krizi 2008 krizi neden oldu? üniversite 1. sınıfda aldığını iktisat dersiyle gelip ahkam kesmeyin.. bekleyin 2. sınıfda klasik iktisatçıların nasıl patladığını anlatıcaklar daha Sistem mükemmel diyen olmadı zaten... Ancak insanlık tarihinin şimdiye kadar gördüğü en iyi sistem olduğu gerçeğini yok etmiyor bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 AHAHAHA son krizin endeninin laissez fairez olduğunun farkındasın değil mi? yurt dılında bunu söyleme de rezil olma.. yada ol banane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 İdilil ilk verdiğin link yaşam süresinin daha uzun olduğunu anlatıyor ki, sebebini yazdım. ikinci verdiğin linki okumaya gerek yok direk Küba'lıların yazısı. Küba'da tıp çok gelişmişi ispatlamak için, dünyada tedavi edilemeyen hangi hastalığa çözüm bulmuşlar, hangi yeni ameliyat tekniğini geliştirmişler gibi bir şey söylemen lazım. Kübaya yerleşen olabilir, ancak hiçbir Küba'lı "ya ben burda sıkıldım, gideyim başka ülkede yaşayım" diyemez, bu da bir köleliktir. @ardeth What many Cuban doctors have been doing is they are in fact leaving their own country and heading to the United States and any other country that will take them. This is not just to earn more money, but to escape the lack of medical supplies in some areas. People often pay $50 to $60 for an x-ray, which can be very difficult for the average Cuban citizen to afford. Bu arada Karayip çevresinde epey dolaştım, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 yahu ben ticari bir anlaşma olarak o ülkelere gidiyor diyorum adamlar istiyor gelmelerini yani. zaten koyduğun paragrafın doktorların iyi veya kötü olması ile alakası nedir? oldukça alakasız gözüküyor bana sadece bazı doktorların ordaki koşulları sevmediğinden yurtdışına gittiğini söylüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 kubada tip gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Al bu da benden o zaman internetten yazı koyacaksak Cuba attracts about 20,000[72] paying health tourists, generating revenues of around $40 million a year for the Cuban economy. Cuba has been serving health tourists from around the world for more than 20 years. The country operates a special division of hospitals specifically for the treatment of foreigners and diplomats. Foreign patients travel to Cuba for a wide range of treatments including eye-surgery, neurological disorders such as multiple sclerosis and Parkinsons disease, cosmetic surgery, addictions treatment, retinitis pigmentosa and orthopaedics. Most patients are from Latin America, Europe and Canada, and a growing number of Americans also are coming. Cuba also successfully exports many medical products, such as vaccines.[73] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortyr Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 BabacumMostors said: AHAHAHA son krizin endeninin laissez fairez olduğunun farkındasın değil mi? yurt dılında bunu söyleme de rezil olma.. yada ol banane E tamam niye hala diretiyorsun ki? Mükemmel değil dedik ya işte... 6-7 senede bir reset atıyor sistem kendine. Bu sefer devlet destek oldu ama büyük firmalara. Kapitalism in ölmesini engellemek adına sosyalizm olarak nitelendirilebilecek manevralar yaptılar. Ben doğru bulmasam da sonuçlarını zamanla göreceğiz... Ama hiç bi zaman kriz oldu diye komünist rusya misali çöküp bölünen liberal ekonomiye sahip ülke olmadı şu dünya tarihinde =) Bana laf ediyorsun da ekonomi bilgisi olarak, seninki de sabah simit yerken okuduğun gazetelerin 3-5 ekonomi sayfasından öteye gitmiyor anlaşılan. 200k dolarım olsa Küba da yaşarım diyen adamdan da zaten farklı bişey beklenmez hehehe. Hatta gel seninle avukatıma gidelim, bir iki teminat ver bana "Küba'ya yerleşip ölene kadar orda yaşayacağına" dair, ben veririm sana 200k dolar. Tek yönlü uçak biletin de hediye üstüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 o_O kendisi bişi demez belki de ee adam ekonomi de doktora yapıyor sanırım... gazete okuyup, oradan bildiğini yazacak boş bişi değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 http://www.lolblog.co.uk/wp-content/uploads/2009/08/doublefacepalm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 adam ekonomi doktoru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 verir misin cidden 200k dolar? gerçi ben türkiyeye dönmek istiyorum da kübaya yerleşecek tanıdık çok var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortyr Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Bizde tornacı çırağı değiliz. Ekonomi üzerine doktora yapacak kadar meğillenen bir insanın komünizm i savunması da ayrı bi kara mizah enstantanesidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 aslında komünizmi savunmak değil, lakin sistemin açıklarını söylüyor ki haklı da hani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 malesef ki nişanlımın teni güneşe karşı hassas olduğundan şimdilik kübaya yerleşme planlarını askıya almamız gerekti sen üniversite 1. sınıf öğrencisi fln mısın? hani keynesyen doktirini duydun mu? ya da dönemsel ve coğrafik reçeteler sana ne anlam ifade ediyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 komünizm savunulur mu la delirdiniz mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortyr Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Tamam bende aksi birşey iddia etmiyorum. Ama sistemin açıkları var diye "LOL KÖTÜ AHAHA" diyen adamın ekonomi doktorası da tuvalet kağıdından öteye geçmez gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Mortyr said: Bizde tornacı çırağı değiliz. Ekonomi üzerine doktora yapacak kadar meğillenen bir insanın komünizm i savunması da ayrı bi kara mizah enstantanesidir komüniz mi kaldı? ben enrede savunmuşlum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar