glamdring_S Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Ya şimdi siyah:nuitari ama solinari ve lunitarinin hangisi kırmızı hangisi beyazdı unuttum bilen varsa sölesin teşekkürler[signature][hline]The dream is true...
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 sanki yeri burası degil ama ben lunitari diye hatırlıyorum ama hani ismi önemli degil bunu yapanalr da senin benim gibi insandı haztırlamıyorsan salla birşey nede olsa oynattığın oyun sadece seni ve oyuncularını ilgilendirir ister aydede de tabii atmosfer de önemli :)[signature][hline]"To imagine is everything, to know is nothing at all." -Anatole France, "The Crime of Sylvester Bernard", 1881
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Lunitari kırmızı,solinari beyaz[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Koskoca Masaüstü bölümü var. Konuyu açarken keşke biraz dikkat etseydin. Solinari: Beyaz Nuitari: Siyah Lunitari: Kırmızı[signature][hline]:.Dynun .: ...only Dynun...zuhaha.cjb.net
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 yardım edecektim de benden hızlı davrandılar lanet olsun :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım"
glamdring_S Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 evet afedersiniz genede teşekkürler bi paniktir oldu :P[signature][hline]The dream is true...
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Ben mesajı yazana kadar 2 mesaj girmiş araya ne forum ama vaav :lol:[signature][hline]:.Dynun .: ...only Dynun...zuhaha.cjb.net
HainPanda Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 puuh amma yavaş kaldık..[signature][hline]Yine aşığım.. :(
Öne çıkan mesajlar