Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 *kafasını soldan sağa çevirerek tok ve hikaye okur gibi bi ses tonuyla* dark side of the force has many abilities some consider to be unnatural. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Mr_Hand said: *kafasını soldan sağa çevirerek tok ve hikaye okur gibi bi ses tonuyla* dark side of the force has many abilities some consider to be unnatural. Birincisi o böyle olucak; "The dark side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be…unnatural." Hevesle sorar is it posible to learn this power?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Supreme Chancellor: Remember back to your early teachings. "All who gain power are afraid to lose it." Even the Jedi. Anakin Skywalker: The Jedi use their power for good. Supreme Chancellor: Good is a point of view, Anakin. The Sith and the Jedi are similar in almost every way, including their quest for greater power. Anakin Skywalker: The Sith rely on their passion for their strength. They think inward, only about themselves. Supreme Chancellor: And the Jedi don't? Anakin Skywalker: The Jedi are selfless... they only care about others. Supreme Chancellor: [looking a little frustrated] Did you ever hear the tragedy of Darth Plagueis "the wise"? Anakin Skywalker: No. Supreme Chancellor: I thought not. It's not a story the Jedi would tell you. It's a Sith legend. Darth Plagueis was a Dark Lord of the Sith who lived many years ago. He was so powerful and so wise that he could use the Force to influence the midichlorians to create life... He had such a knowledge of the dark side that he could even keep the ones he cared about from dying. Anakin Skywalker: He could do that? He could actually save people from death? Supreme Chancellor: The dark side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural. Anakin Skywalker: What happened to him? Supreme Chancellor: He became so powerful... the only thing he was afraid of was losing his power, which eventually, of course, he did. Unfortunately, he taught his apprentice everything he knew, and then one night, his apprentice killed him in his sleep. It's ironic that he could save others from death, but not himself. Anakin Skywalker: Is it possible to learn this power? Supreme Chancellor: Not from a Jedi. Share this quote Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 anam ağır geekler çıkagelmiş asdsdf kafamda kaldığıyla yazdım ulan dağılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 kim bilir nerden c/p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 - sen cok guzelsin aynı zamanda ozelsin,yani en azından benim icin - eeee.. - ne eeee hoslanıyorum kızım iste senden alla alla - iyi ne diim...tıtıtı ic ses: of ya gene elizabethe kaldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Karşısına dikil. Gözlerini onun gözlerine kilitle, derinlerdeki ruhunu yakala, sonra kendinden emin, ama öyle emin bir şekildeki dağa söylesen dağ dağlığından şüphe edercesine; çıkarmadan üç de! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 hoşlaşıyorum demen gerekirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Mr_Hand said: anam ağır geekler çıkagelmiş asdsdf kafamda kaldığıyla yazdım ulan dağılın. halbuki bay beyim sana bir çift lafım var bunu döverdi.. di mi ama? sen kıza, bak kızım sana bir çift lafım var! diyecektin. olmamış. başka zaman inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 bana bak çarıklı sensin tamam mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 fede agzini bozdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 kız postayı koydu, meğersem facebookumu didik didik edip herşeyimi öğrenmiş stalklamış. eski sevgilimi aradığım için onunla çıkmak istediğimi ayran gönüllü olduğumu söyledi. bir anlık sevgi olduğu konusunda galiba haklı, iyice rezil oldum zaten daha da uzatmamam kendim için en iyisi. p.s : stalkladıktan sonra silmiş bide asdasda karıya bak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 obaa iyi taktik lan stalklayıp psikolojik bi bahane uydurmak. gün geçmiyor ki kızlar yeni bir taktikle çıkmasın. zınısım adnıkraf ninekilhet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 gerçi şöyle de düşünülebilir. üzülmeyelim diye zeka kasıyorlar. canlarım benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 gecko said: kız postayı koydu, meğersem facebookumu didik didik edip herşeyimi öğrenmiş stalklamış. eski sevgilimi aradığım için onunla çıkmak istediğimi ayran gönüllü olduğumu söyledi... kusura bakma da çocuk bu lan?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 ulan geçmişinden onane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 gecko said: kız postayı koydu, meğersem facebookumu didik didik edip herşeyimi öğrenmiş stalklamış. eski sevgilimi aradığım için onunla çıkmak istediğimi ayran gönüllü olduğumu söyledi. bir anlık sevgi olduğu konusunda galiba haklı, iyice rezil oldum zaten daha da uzatmamam kendim için en iyisi. p.s : stalkladıktan sonra silmiş bide asdasda karıya bak ya. AHAAHAHAHAHAHAH yok sana degil duruma guluyorum elli defa ayzdim su forumda, facebooka hayatinizi dokmeyin diye canli ornek oldu sadece ehaha bunu bole facebook populeritesine direnen anarsik loser asosyal genc olarak soylemiyorum hani, facebookta is yapiyorsaniz mutlaka ama mutlaka minimal tutmaya calisin kendinizle ilgili detaylari, networkunuzu oldugu gibi dokmeyin oraya, listem kalabalik gorunsun diye her onunzue geleni eklemeyin yarin oburgun mudur olursunuz, bisi olursunuz aha facebookunda anarsik taocular-c asiri sagsol fraksiyonundan eleman var, iki kere poke atmis diye alirlar iceri, kariyerinizi yakarlar asker kacagisinzidir, sali gunu ortamalra akiyoruz baboli reinada ayzarsiniz kapida inzibat karsilar (yasanmis olaydir buda) allahsizim falan yazarsiniz alperenler sizi pataklamak icin aserir sisteme karsi isyaninizi seslendirirsiniz hoooop isveren facebooktan 233232 kisilik networkkunuzden birini bulur, stalklar vermez isi bole bu isler, hakkinizda internette ne kadar az veri dolaniyorsa o kadar rahat edersiniz bu gibi konularda :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 facebookum yok belirtmek istedim fırsat doğmuşken (+1 karizma puanı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Privacy ayarı diye bişi var abi sdf ben sayfamı sürekli siliyorum mesela bazı deişik şeyler hariç. Sonra albüm yapıyorsam yine extrem bişi değilse albümdekiler görebiliyor sadece resimleri falan. İş yaptığım insanları hele direk her şeylerden uzak tutuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Ardeth said: facebookum yok belirtmek istedim fırsat doğmuşken (+1 karizma puanı) aynen ya.. yok o da değil sosyal ağlarda birileri anında "hmm bu bilmem nereden" yazıveriyor altına.. sonra çorap söküğü gibi oradan buraya, şuradan diğer yana tüm internet geçmişin çıkıyor orta yere. ha bi de http://forum.paticik.com/read.php?20,1723766,3983735#msg-3983469 dasaaa said: internet ne kötü lan.. bilginin karanlık yüzüne geçebiliyoruz bi anda.. az önce cep telefonuma mesaj geldi.. 0532hedehödö'den Hayatmsamdym. knedine dikkat et. tarzı bişi. önce dedim, "ulan tanıdığım birisi mi atıyor mesajı da benim tel -yapıyor bazen- numaranın kime ait olduğunu göstermiyor!" turkcell'e mesaj çektim.. yok abi, tanımıyorum hiç. öncelikle kadın değil, adam mesajı çeken.. adını da löpçönk diye veriyor zaten turkcell. sonra adını bi google ediyorum adamın.facebook account'u var. baktım fotosuna.. ı-ıh hiç tanımıyorum. dahası google bi tek ev adresini vermiyor. ama inanın kassam öğrenmek yarım saatimi almaz. eleman eczacıymış. balıkesirden. bir kaç sonuç daha aşağı inince eczane adresi var. ve büyük ihtimalle karısının ya da kız kardeşinin adı da bi sonraki arama sonucunda.. ya işte böle. hiç tanımadığım bi adamın her şeyini, üniversitesini, tipini, ailesini vs. tam 5dk içinde tanıyabiliyorsun! pis bişi bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 victor sonuna kadar hakli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 hakketten, duvarını sürekli silen tiplere uyuz olurdum aşırı paranoyaksınız diye başıma geldi sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 bişi biliyoruz da siliyoruz ahfgad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 3 sene önce patiye yazdıklarımdan dolayı, haftalarca kavga çıkaran kız arkadaşım vardı benim. Yapmamak lazım böyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar