elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 ya bu alet deli gibi ısınıyor benim sorunlarımın kaynağı bu olabilir mi bu modemi kullanıp düzgün bir adsl erişiminide olan kimse var. Değiştirmelimiyim?[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 aşırıdan kastın el tutulamayacak kadar mı? bendeki bugün 10uncu gündür durmadan çalışıyor ve ılık diyebilirim ancak :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 ya bende 3 gün swg trial indirdim çalışıyordu yani elle tutulamayacak kadarını hatırlamıyorum çünkü akşam 12 den beri fişlerini çekip 11 e kadar dinlendirdim ve şu an bile altını ellediğimde ılık. Modemi değiştirsem bi işe yarar mı? Yani geri götürüp aynısını almak ta olabilir bu aynısını garanti çerçevesinde almak da olabilir.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 eğer kaynamıyorsa sorun yoktur modemin ılık olması normal[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 sorunu düzeltmek için bilgisayara format attım, netekim çözüldü, inşallah bir daha da bozulmaz lan ömrümü bitirdi bu adsl jale![signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 formatla modemın ısınması aerasında nası bı ilişki olabilir?[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 bi aydır 5510 kullanıom, bazen 3 gün kapatmıom bilgisayarı, çok fazla ısınmıo alet (maaşallah)[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 benim 10 günü de geçti valla bi de full download yani modemin ışıkları göz bile kırpmıyo o derece :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar