Agmahan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 başka link var mı? izlemek için bunlar düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 http://www.ustream.tv/channel/raxija Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doruk111 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 değisik mac oluyor mothership de devreye girdi :) güzel aldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 istikbal göklerdedir dedi bizimkiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 ucu ucuna da olsa kazandık,darvin yine her zamanki gibi fantazi oynadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Dynun said: istikbal göklerdedir dedi bizimkiler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Takım arkadaşlarımı başarılarından dolayı tebrik ederim. Ne yazikki b.netin klasik takılma(freeze+lag) problemi makinamı esir aldığından bir süredir özellikle akşam saatlerinde oyun oynanmaz bir hal alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Oymanq said: Takım arkadaşlarımı başarılarından dolayı tebrik ederim. Ne yazikki b.netin klasik takılma(freeze+lag) problemi makinamı esir aldığından bir süredir özellikle akşam saatlerinde oyun oynanmaz bir hal alıyor. haklısın Oyman lag sorunu çok var bu ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doruk111 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 mass sentry gereksiz oldu sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Toss yalnız bıraktı Terranı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 zaten tam takım gibi oynamadılar protoss kapısını bilerek mi yaptı bilmiyorum kapamıştı,mecburen yıktı falan,ht şarttı bence ve destek unitesi olarak tank ta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 thor kötü seçimdi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Ben Protoss Fast Void RAy yada dark çıkıcak zannettim. Belkide banelingler içeri girince sonradan attı gatewayleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 1683 ün intikamı alındı böylece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 ultra çıkar bunlar dark yardımlaşması çok iyiydi ama adamların mutaya çıkacağı bariz belli bakalım bizimkiler ne yapıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 sığ bir yorum oldu siliyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 içeri girdiler biter bence bu oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 ah viyana ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parcali Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 niye gg yazmadilar giye geyik yapiolar galia almancam yok :) sonucta good game emegi gecenlere tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 2zergü yenmek gerçekten zor iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Türkiye 3-2 Avusturya Oyman 0-2 Bioboyat SuGosu 2-0 Smoker Bamboocha 2-1 Rigety Vendetta 2-1Gamtja 2w2: SuGoSu+Darvin 1-2 gamtja + smoker Maçın adamı harika geri dönüşleri ve nefes geçen müsabakaları ile Vendetta seçilmiştir.Tüm oyuncular ellerinden geleni yaptığı için teşekkür ediyorum. Replay Pack: http://download408.mediafire.com/v29c2d14142g/6d28m1ga1vfh414/trvsaus.rar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 tebrikler beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Oymanın maçı da alırdı bence ,çok büyük zevkle izledim,avusturyalıların streami süperdi,tabi o ndan raxica galiba nickli arkadaşa da teşekkürler,şimdi oynayanlardan maç yorumu bekliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asitliroachyahnisi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Replay Pack'de Oyman nickli oyuncumuzun replay'i yokmu ben mi göremiyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 hobaaa süğermiş. VIYANANIN KAPILARINI SC2 ILE YIKTIK!!!! tebrik ediyorum hepsinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar