Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gülelim Eğlenelim

huun

Öne çıkan mesajlar

Aceace said:

Laaan.. Benim buna ihtiyacım var. Hemen şimdi!

http://www.youtube.com/watch?v=ouDGOIp5ebk

Deniz lan. Bundan sonra supply block olmucam. Derhal Xsplit yüklüyorum. Supply block olmamaya bir alışayım eski halime dönerim :)
Bide ladder gaza getirme şeysi çıksa ya.

uymayın su gerizekalıya
Sosyal ağlarda paylaş

Aceace said:

heh. Sen beni tanımıyon tabii.. Şu an Grandmasterlardan beni ayıran tek şey supply block.(Tamam biraz fazla iddialı oldu ama Deniz supply denilen zamazingodan ne kadar çektiğimi iyi bilir.)
Terran için supply block çok sorun değil. Zaten çoğu durumda expodan sonra her supply depot bittiğinde yenisini yapman gerektiği için supply depot yapan SCV'yi minerale geri yollama, bittiğinde idle olur F1'le dönüp yine supply depot yaparsın. Supply'ın 60 civarına yaklaşınca 2, 120'ye yaklaşınca 3 SCV'yle aynı anda yapmaya başlarsın.
Sosyal ağlarda paylaş

f1 e alışmak iyi değil. command centerın kısa yolla mineral line a gidip scv seçmek daha iyi. sık sık göz atmak gerek zaten scvlerin rahatını bozacak birşey var mı diye, arada depotu da çıkartırsın. hem f1 çok yüksek hangi kalvyede olursa olsun, rahta değil.
Sosyal ağlarda paylaş

huun said:

f1 e alışmak iyi değil. command centerın kısa yolla mineral line a gidip scv seçmek daha iyi. sık sık göz atmak gerek zaten scvlerin rahatını bozacak birşey var mı diye, arada depotu da çıkartırsın. hem f1 çok yüksek hangi kalvyede olursa olsun, rahta değil.

işte geri kafalı bir gamer
örnek almayın, custom keyle istediniz tusa atayabilir böle geri kafalıların önüne geçebilrisiniz
Sosyal ağlarda paylaş

_Spartacus_ said:

Aceace said:

heh. Sen beni tanımıyon tabii.. Şu an Grandmasterlardan beni ayıran tek şey supply block.(Tamam biraz fazla iddialı oldu ama Deniz supply denilen zamazingodan ne kadar çektiğimi iyi bilir.)
Terran için supply block çok sorun değil. Zaten çoğu durumda expodan sonra her supply depot bittiğinde yenisini yapman gerektiği için supply depot yapan SCV'yi minerale geri yollama, bittiğinde idle olur F1'le dönüp yine supply depot yaparsın. Supply'ın 60 civarına yaklaşınca 2, 120'ye yaklaşınca 3 SCV'yle aynı anda yapmaya başlarsın.

Hmm.. F1 bende mause'ta ayarlı. Supply yapan işçiyi boş bırakmamak uğruna shift click yaptığımdan yararından çok zararını çok gördüm. Idle'da scv işçisini bırakırım bundan sonra. Teşekkürler tavsiye için.
Sosyal ağlarda paylaş

huun said:

wc3 te bu yüzden ctrl'eparmaklaserce parmaığn avuca birleştiği yerle basmaya alıstım ben. hiç elimi kaldırmadan 1-5 f1 f2 f3 ve hotkeylere basabilmek için...

tabiki ideali f1 değildir zaten spartcuste öle yapmıyodur bence ama öğrenmek için iyi bir yol.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...