Memphis Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 yok sayın abim, bu ülkede progamer olmak yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LM Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 bitmişiz bilader biz. telekomu özelleştirdiler baglantı sorunsalı başladı anasını satım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
novandaz Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 bende 1 aydır var sorun ve doru düzgün oyun atamıorum cidden. 12 den soora tr şartlarında oynanabilir seviyeye gelio ama düzelmio. bi kaç gündür oynanabilir seviyelere saat gece 3te bile ulaşamıo. hangi turnuvaya girsem zaten lag yüzünden kafamı duvarlara vuruyorum. sanırım her şeyi denedim, modemi değiştirmek dahil. bugün, iss gelip portumu değiştircekmiş. huun bi kısım sorun bnetten olabilir belki ama sonuçta herkeste aynı anda olan bi durum yok yani. mesela bende über freeze varken karşımdaki etkilenmediğini söylüyor ben unit bile seçemezken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakas Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Ya youtube'dan video bile izleyemiyorum 1 aydır. Boku çıktı iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Sokayım ya. Sabah 8-11 güzel oyun attım, slighlt favored 6 rakip yendim mutluyum. Simdi girdim oyun atayım dedim, lower plat bi herif lagdan sevip attı. Forcefield atıyorum 5 sn sonra geliyor. Keyfimizle oyn oynayamayacakmıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Memphis said: abicim download'la pingi karıstırmayın.. 900 le download edersin ama laglı oynarsın, nie? packet loss olur veya pingin yüksektir.. pinginin yüksek olması senin downloadını etkilemez ( die biliom ) yani ping atın googlea 70 se 0 lag oynarsınız, yüksekse sıkıntı yaratır "ping -t www.google.com" bunu calıstıra yazıp entera basın ayıca senin o hız testi yaptın server b.net serveri 1 deil hacı idk bana ip verdi bnetinmiş sanırım kendisi fiberoptik 12mbitle 150+ ping alırken ben 66 aldım ^^ cmd > ping 80.91.253.78 deneyin bakalm ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Sleeep said: Memphis said: abicim download'la pingi karıstırmayın.. 900 le download edersin ama laglı oynarsın, nie? packet loss olur veya pingin yüksektir.. pinginin yüksek olması senin downloadını etkilemez ( die biliom ) yani ping atın googlea 70 se 0 lag oynarsınız, yüksekse sıkıntı yaratır "ping -t www.google.com" bunu calıstıra yazıp entera basın ayıca senin o hız testi yaptın server b.net serveri 1 deil hacı idk bana ip verdi bnetinmiş sanırım kendisi fiberoptik 12mbitle 150+ ping alırken ben 66 aldım ^^ cmd > ping 80.91.253.78 deneyin bakalm ^^ fırsatın varken saldır, her an 150 pinge cıkıbalirsin zaten hani internet hızı cok onemli deil, 1mb le 8mb arasında bi fark olmaz oyun oynarken veya ping atarken eger download acmıosan tabi, sorun bazı bölgelerde zaman zaman(cogu zaman :P) pingler artıo nedenini bilmiorum, yogunluktanmıdır yoksa alt yapı calısması tarzı bisey oldugundanmıdır, biseyler var ama ve duzelmesi icin bekliorum bugun duzeldi benim mesela ama yarın nolcagı belli deil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar