Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 huun said: Ardeth said: hesapladın mı huun kaç ay geçmiş? hesaplamaya gerek yok, senin durum vahim. evlendirmek lazım seni. aday var mı aday yoksa konuşmanın luzumu yok SeaGle said: Ardeth said: seagle'in yazdığı mesaja biraz ilgi gösterin adam alıntılamak zorunda kalmış kimse şaşırmayınca mesaja oha cidden mi seagle? cidden abi asistan olmak bile yetmiyor buralarda... patronun oğlu olmayı denedin mi?
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Bulunduğumuz yerdeki tentelerin %90'ını imal eden, 26 yıllık tecrübe ve dikkat çeken kalite ile üretim yapan bir tente tesisimiz var. Yıllık ciromuzun kaç milyondolaravrojaponyeni olduğunu ne sen sor, ne ben söyleyeyim. Patronun oğlu mevkisinde olduğumu belirtmeme gerek yok sanırım. Ama olmuyor olmuyor olmuyor...
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Yazları fiilen amelelik yapıyorum, o yüzden tam patronun oğlu mevkisinin gereklerini icra edemiyorum galiba.
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Çevremdekiler, "maaaşallah maaşallah, ne okuyordun sen evladım?" "kışın okuldasın yazın çalışıyorsun, maaşallah maaşallah.." falan diyorlar. Bide karşı kahvenin makara bi çaycısı var, "naber lan geranacı" diyor arada. Ama arada sırada.
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 hmm 4 yıllık mı? tıp olmadı mı? olsun o da güzel
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Ne okuyosun diyene "makine" diyince önce "2 yıllık mı?" diye soruyorlar. Ben "mühendislik" diyorum, "haaa maşallaah maşalaaah" diyorlar. Hep maşallaaah diyorlar. OF SANIRIM YAPAMIYCAM, PATRONUN OĞLU MEVKİSİNE SAHİP OLAMIYCAM
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Muhataplarım hiç viski yudumlayıp ekonomik dalgalanmaları, borsayı, şirketlerin durumunu falan konuşmuyorlar. Hep maaaaşallaah diyorlar. WUF
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 http://www.filmizle4.com/vidresim/Horoz-Gibi-Masallah-18-yerliyesilcam-erotik.jpg http://i175.photobucket.com/albums/w148/1001Design/Funny/circumsision_masallah_no.jpg
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 fede said: ulan sina bile seks yapıyor. en seksci ardeth
Öne çıkan mesajlar