Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Almanya'ya seks öğreten türk kızını konuşmadık mı??

aktiftablet

Öne çıkan mesajlar

Ladytron said:

Ardeth said:

ya bi kere kız kitap yazıp para kazanmak için sevişmiş bu bariz. son zamanlarda moda keza. hatta ailesi de acayip para kazanmış diye modern aile ayaklarına yatmış. boş işler yani. para kazanmak için sevişmek mesleksizliğin ve boş bir insan olmanın göstergesi.

göt baş muhabbeti de yapmadık kızın haberdeki fotoğrafı ile diğer fotoğrafları arasındaki farka dikkat çektik sadece.

kesinlikle bilemezsin kızın böyle bişey yapıp yapmadığını.
mesela ben melissa p.'nin yaptığı şeyleri yapmadım ama çok net ondan daha iyi bir seks günlüğü yazabilirim. herkes de yer, çünkü insanlar bunun gerçek olduğunu düşünmek ister. benim ne kadar ahlaksız olduğumu düşünmek isterler, o yüzden de ağızlarının suyu aka aka okurlar.

buraya kadar okudum "obaaa" dedim, sonrasını okudum "haaa" dedim, geçti.
Sosyal ağlarda paylaş

Estel_Anorien said:

şimdi fröydiyen açıdan baktığınız zaman insan denen hayvanın her yaptığı iş için sahip olduğu motivasyonun temelinde sevişebilmek ve genleri bir sonraki nesle aktarabilmek yatıyor.

insan eğitim için kasıyor neden iyi bir iş için, iyi bir iş için kasıyor neden? sevilebilmek sevişebilmek için yaa yaa.

kesinlikle. bi şekilde daha iyi bi partner bulabilmek için ya da.
para kazanayım da güzel kızları götüreyim diyen çok var ki, bizim okulda kaynıyo mesela. en vahim hali de güzel arabalı adam modeli işte.
gerçi, araba büyüdükçe beyin küçülüyo o ayrı...
Sosyal ağlarda paylaş

Estel_Anorien said:

şimdi fröydiyen açıdan baktığınız zaman insan denen hayvanın her yaptığı iş için sahip olduğu motivasyonun temelinde sevişebilmek ve genleri bir sonraki nesle aktarabilmek yatıyor.

insan eğitim için kasıyor neden iyi bir iş için, iyi bir iş için kasıyor neden? sevilebilmek sevişebilmek için yaa yaa.

ardeth'e ithafen, böyle olmasın diyorum. sex dediğin olay spontane gelişmeli. her anlamda planı yapılmamalı ki amacına ulaşsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Ladytron said:

Estel_Anorien said:

para kazanayım da güzel kızları götüreyim diyen çok var ki, bizim okulda kaynıyo mesela. en vahim hali de güzel arabalı adam modeli işte.

ya sen kız değilsin, ya da neslin tükenme aşamasında ahahaha.

Çünkü günümüz kızlarının %90'ı cool gözüküp bi ford fiesta'ya yatağa girebiliyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Ladytron said:

Ardeth said:

ya bi kere kız kitap yazıp para kazanmak için sevişmiş bu bariz. son zamanlarda moda keza. hatta ailesi de acayip para kazanmış diye modern aile ayaklarına yatmış. boş işler yani. para kazanmak için sevişmek mesleksizliğin ve boş bir insan olmanın göstergesi.

göt baş muhabbeti de yapmadık kızın haberdeki fotoğrafı ile diğer fotoğrafları arasındaki farka dikkat çektik sadece.

kesinlikle bilemezsin kızın böyle bişey yapıp yapmadığını.
mesela ben melissa p.'nin yaptığı şeyleri yapmadım ama çok net ondan daha iyi bir seks günlüğü yazabilirim. herkes de yer, çünkü insanlar bunun gerçek olduğunu düşünmek ister. benim ne kadar ahlaksız olduğumu düşünmek isterler, o yüzden de ağızlarının suyu aka aka okurlar.

buraya kadar okudum "obaaa" dedim, sonrasını okudum "haaa" dedim, geçti.

asıl anlatmak istediğim kısım haaa dediğin kısım ne yazık ki..
Sosyal ağlarda paylaş

evet abi.

Bizzat kızın birini biliyorum, alt komşusunun arabası var diye 1.5 yıllık sevgilisini bırakan. Ne zannediyosunuz.

VE BUNLAR HERYERDE

a3'ü olanın gökkuşağı tadında bi cinsel yaşamı var bu devirde. Biraz daha zenginse gökkuşağının ucundaki altınları bile bulabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Ladytron said:

Estel_Anorien said:

ya sen kız değilsin, ya da neslin tükenme aşamasında ahahaha.

Çünkü günümüz kızlarının %90'ı cool gözüküp bi ford fiesta'ya yatağa girebiliyorlar.

biliyorum, boğaziçindeyim =)
ayrıca tek değilim arkadaşlarım da benim gibi gayet. var yani, ölmedik.
Sosyal ağlarda paylaş

Estel_Anorien said:

sex sells demişler.

ona bakarsan komple sw , yüzüklerin efendisi külliyatı cart curt da kolpa onların yazarı da yalancı.

çok detaya inmemek lazım. edebi kaygı taşınmadan sadece cinsellik üzerinden dolaylı yoldan da olsa para kazanmak istemiş bir ablamız.

kazanmış da anladığımız kadarıyla.

tamamen katılıyorum. benim lafım Ardeth'in "ya bi kere kız kitap yazıp para kazanmak için sevişmiş bu bariz" lafınaydı. cinsellik üzerinden para kazanmış ama söylediklerini yaşamış olmayabilir. para kazanmak için sevişmiş, çok ağır zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

ama ortada sonuçta bi kitap var ve en nihayetinde edebi bi eser. okumadım kitabı fakat kimse yaşamadığı şeyleri talep-arz'a göree değerlendirip hepsini ayakta tutabilecek bi eser koyamaz ortaya.

insanın biraz karanlık yazılar yazarken kendinden pişman olması gerekir, biraz kirlenmiş olması gerekir. o sebeple kitap yazmak için sevişmiş çok da absürd değil.
Sosyal ağlarda paylaş

para-seks konusuna ek olarak

Ben size şöyle bişey anlatayım..

İstanbul burası gibi göz önünde bi şehir değil belki, ondan böyle olaylar belli olmayabilir pek ama Bursa'da üniversitenin olduğu yer sadece öğrencilerin bulunduğu bi belde. Her yer öğrenci burda. Tüm kafeler, restoranlar falan öğrencilerle, birde akşam içki içmeye, ortam bulmaya gelen orta yaş sınıfında zengin, takım elbiseli adamlarla dolu. Bu adamlar buranın belirli mekanlarına gelirler, gece boyunca kabarık cüzdanlarını ve arabalarının anahtarlarını koydukları masadan biralarını yudumlarlar. Sonra da oltaya kim gelirse onunla birlikte burada sadece sabahlamak için kullandıkları dairelerine giderler. Ve bu sistemi bilmeyen yoktur görüklede.

Daha vahimi, kız besleyen amcalar. Bahsettiğim tiplerin biraz daha varlıklı olanları, bildiğin ev kirası, fatura falan ödeyip karşılığında istediklerini alıyorlar. Ve bu öyle öğrencilerin ağzında dolaşan şehir efsanesi değil, buradaki bütün esnafın bildiği bi sistem. Biçoğu zaten öyle standart öğrenci tipinden değil, ava çıkan bu tip amcalardan para kazanıyor.

Para olunca hem ego hem cinsel arzular yatıştırılmak isteniyor galiba o yaşlarda. E kızlar da akıllı mı diyeyim, nedir artık bilemem. Alışverişler iyi dönüyor yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Ladytron said:

olitere said:

ladytron albüme foto koyduktan sonra yazdıklarını ciddiye alıp almamam gerektiği üzerine bi karar vericem

fotoğraf mı koyuluyo? ben bilmiyodum. tiki miyim diye mi bakıcaksın? yoksa leydi miymiş diye mi? şüphe edenler var da..
leydi mi kaldı lan bu zamanda zuaa
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...