nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Selam, Yazılımla alakalı diye buraya açtım, yanlışsa taşırsınız artık heralde, kusura bakmayın eğer öyleyse. Şimdi ciddi bir miktar yoklamayı excel'e geçirmemi istediler. Aynı zamanda isimleri de alfabetik sıraya göre listelememi istediler. İsimler yoklamada tabii ki sırasız, ben isimler önüme geldikçe aynı kolonda aşağı doğru işte sırayla yazsam, sonra o kolondaki yazıları alfabetik sıraya göre kendi kendine dizmesini nasıl sağlayabilirim acaba? Teşekkürler şimdiden ^^
fizban Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 yukarıda sort buttonu var, ona basıyorsun.
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 evet.sırala filtrele ve uygula diye bişi var.ona tıklayıp A dan Z ye sırala diyecen
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 E excel kullanmaya 2 hafta önce başladım hayatımda. Orada da sadece rakamsal fonksiyonları anlatıyordu hoca. Bu bağımsız bir iş. Hiç kullanmadığımdan bilmiyorum tabi. Bilmemek değil öğrenmemek ayıp lan :(
fizban Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 sonra da save etmek icin disket ikonuna tıklayabilirsin.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Yapmayın ama :( Hep sayı girdik abi ne bileyim. sumproduct falan yapabiliyorum bi kere, hıh sdfsdf
Öne çıkan mesajlar