barnacle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 ona göre soru koycam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 sor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 fotosun çekip koyuyorum hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 tmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 http://img201.imageshack.us/img201/3829/fotoraf0124.jpg şu mekanizmanın kinematik diyagramını, zincirini vs çizicem de. ortadaki mafsallar normal mafsal dimi ya. bi garip yapmışlar çizimi. uzuv sayısı 12, mafsal sayısı 16 mıdır? yüksek eleman yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 zinciri çizmeye de yetemedim sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 haaa onlar kaynak galiba ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 bana da öyle geldi,sabit olması gerek yani ordaki açı değişmiyor hareket esnasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 benim söylediğim sayılarda doğru serbvestlik derecesi kesin 1 çünkü. zinciri çizemedim yannız :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 eet sd 1 zincirden kastın ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 ya böyle üçgenler filan kullanıp çiziyosun ya. hepsini birbirine bağlıyosun. onu da gövdeye bağlıyosun. hani 1 numara gövde filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 kapalı zincir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 http://img229.imageshack.us/img229/7128/fotoraf0125u.jpg böyle çizdim. doğru olduğuna baya inanıyorum ya:D bu da açıklama gençlere örnek olur. http://img215.imageshack.us/img215/3829/fotoraf0124.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 bu ne lan ne değişik bi kafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 yaa işte fizik yetersiz kalır böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Hazır konusu açılmışkan Makina Teorisiyle ilgili kaynak (pdf olursa çok makbule geçer) nerden bulabilirim?(bizim hoca yetersizde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Hayatımda hiçbir derste kendimi bu kadar yabancı hissetmemiştim lan. Bildiğin yazdıklarını okudum, zincire baktım ve hmm dedim geçtim. Alakam yok resmen ahaha. Çok fena patlayacak ya dur bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 2 sene önce aldım. İngilizceydi ders. BB ile geçtim. Bu dersten hatırladığım sadece ivme analizi, hız analizi, efsane teoremler , garip garip örnekler vs. Tabi geçiniz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Bizim hocadan almayana mekanizma almış demem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 yoo hoca sidik yarıştırmasında hocam her türlü çünkü singer dikiş makineleri mekanizmasını ve portakal ağacından portakal ağacına atlayan robotu bulan adam kendisi heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Lol nasıl da ciddiye almış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 adam derslere bile gitmemiş hemen inanmışın sen de dediğine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vernon_sullivan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 NolaxThensbane said: Hazır konusu açılmışkan Makina Teorisiyle ilgili kaynak (pdf olursa çok makbule geçer) nerden bulabilirim?(bizim hoca yetersizde) ingilizcen varsa ocw.mit.edu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 vernon_sullivan said: NolaxThensbane said: Hazır konusu açılmışkan Makina Teorisiyle ilgili kaynak (pdf olursa çok makbule geçer) nerden bulabilirim?(bizim hoca yetersizde) ingilizcen varsa ocw.mit.edu (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Ardeth said: adam derslere bile gitmemiş hemen inanmışın sen de dediğine. 1 derse girmedik en başını kaçırmışız. Kaç haftadır giriyorum salak salak şeyler yapıyor karı. Sınavda soracak birşeyi yok şu an ahaha. Tabi gidip aptal excel yöntemi fln sorup kutucuk doldurtmassa sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar