Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

classlar ile ilgili bir soru


Luxor

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar, gördüğüm kadarıyla classlar ile ilgili tanım ve tekniklerin çoğunun güncelin dışında. oyunu kurdum dün (2 sene olmuş oynamayalı) o yüzden hiçbirşey hatırlamıyorum.

oynamayı düşündüğüm 3 karakter var barbarian, conqueror ve guardian. birini seçeceğim. pvp düşünmüyorum, casual pve, vaktim olursa ilerde raidlere de girerim düşüncesindeyim.

solo pve, oynanış kolaylığı, grup pvedeki rolü, hangisini oynamak daha zevkli vs. gibi konular ele alındığı zaman hangisi nedir ne değildir, açıklayabilirseniz sevinirim, ona göre bir seçim yapacağım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

öncelikle şunu söyleyim sorularının bütün cevaplarını önceki konularda bulabilirsin yinede hadi seni yormayalım :)

eğer ki mevzu bahis pve ise sana önereceğim classlar dps classlar olacaktır. Soldier seviyorsan evet bir barbar ve assasin hoşuna gidecektir.

Neden Barbarı öneriyorsun da Guardian ve Conq önermiyorsan diyecek olursan eğer... Guardian raidlerde main tanktır. En zor görevi üstlendiği için yapacağın bir yanlış raide wipe yedirir sanada küfür.

Conq'da offtank gibi çalışır raidlerde. Hemen hemen her raidde addleri pullama görevlerini üstlendikleri gibi. Tier2 sınıfı raidlerden biri olan Wing3'de ilk bossu tanklamak, ikinci bossta grubu bufflamak gibi son derece stratejik ve zor görevler üstlenmektedir.

Kendine raidler ve pve konusunda güveniyorsan Guard ve Conq iyi bir seçim olabileceği gibi zorlu bir yola çıktığınıda unutma.

Barbar gibi dps sınıf bir karakterin ister raid olsun, ister instance tek görevi vardır oda gidip dps yapmak. O yüzden sorun yaşamayacağın bir classtır.

Yinede ben senin yerinde olsam birde Dark Templar seçeneği eklerdim oraya.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...