SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 hangisi sizce ? artıları eksileriyle anlatırsanız sizden iyisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 aile icin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Fiesta S var. 970 kilo olup 120 beygir üretmesi hoş bir artı bence (: kullanım amacını açman lazım tabi daha. Otomatik vites, dizel gibi isteklerin var mı? 2. el ya da 1. el mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Yeni fiesta alacagına eski focus al. Şirket aracı fiesta dışarıdan çok janjanlı ama içeride ağlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Focus tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 evet aslında aile içinde kullanılacak ama öyle hergün aileyle bi yerlere gidilmeyecek. üç kişilik bi aileyiz öyle düşünün. dizel olsa iyi olur tabii ama benzinli max 1.6 motor olması gerekir, vergisi şusu busu yüksek olsun istemiyorum. e tabi ralli de yapmıyorum şehir içinde çok hız yapabileceğimi sanmıyorum o yüzden hayvani bi beygire sahip olması şart değil. tabi şehirler arası her sene bir kereliğine kullanılacak araba istanbul-tokat arası. bunu da göz ardı edemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Senede bir defa da olsa 3 kişi ve yanında yük ile fiestaya sığılmaz elbet. 2 tane focus tanıyorum. Birisi 2004 model, (ilk kasanın son senesi), 1.6 100hp diye satılmış bir şey. ötekisi de 2006 model, 1.6 115hp diye satılmış bir şey. Araçlarla ilgili ne anlatabilirim bilmiyorum da zaten 30k civarı para vermeyi düşünüp 1.6 litre olsun dediğine göre ilk kasa focustan bahsetmem de çok saçma olmuş. İkisi de ghia modeli olmak üzere eskisinin içinin yenisinden çok daha güzel olduğunu söyleyebilirim iğrenç vites topuzu dışında (: Genel olarak eğlenceliler ikisi de. 1.6 benzinli motor seçeneği olarak eski motor hala var mı bilmiyorum ama 115hp olan (ti-vct gibi bir ismi vardı galiba, 120hp'lik fiestadakiyle aynı motor) daha az yakıyor, haberin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 opel astra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 focus 1-0 önde gibi. forgiver astra gereksiz pahalı be abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 yeni astralar öyledir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 astra cok pahalı gereksiz focus öneririm ikinci elde değer kaybetmez hemen satılır ileride. parçası ucuzdur aynı zamanda ithal araçtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
global Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 kesinlikle focus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 kesinlikle focus derim bizde cmax ve fiesta var, arkadasımda focus var hepsını kullandım ettim. bir kere aileye fiestayı tavsıye etmem. cok fazla teknık bılgıye sahıp degılım zaten ben sadece oyle kullanımımdan aldıgım yuzelsey seylere bakıyorum =) bu arada bızım fiesta 1.4 benzınlı ve baya yakıyor arkadasımda focus 1.6 dizel var benımkının yanında kokluyor mazotu resmen. ama bıraz daha paran varsa cmax'e de yonelebılırsın. kendı yazdıgımdan bı bok anlamadım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Kendercik said: Senede bir defa da olsa 3 kişi ve yanında yük ile fiestaya sığılmaz elbet. 2 tane focus tanıyorum. Birisi 2004 model, (ilk kasanın son senesi), 1.6 100hp diye satılmış bir şey. ötekisi de 2006 model, 1.6 115hp diye satılmış bir şey. Araçlarla ilgili ne anlatabilirim bilmiyorum da zaten 30k civarı para vermeyi düşünüp 1.6 litre olsun dediğine göre ilk kasa focustan bahsetmem de çok saçma olmuş. İkisi de ghia modeli olmak üzere eskisinin içinin yenisinden çok daha güzel olduğunu söyleyebilirim iğrenç vites topuzu dışında (: Genel olarak eğlenceliler ikisi de. 1.6 benzinli motor seçeneği olarak eski motor hala var mı bilmiyorum ama 115hp olan (ti-vct gibi bir ismi vardı galiba, 120hp'lik fiestadakiyle aynı motor) daha az yakıyor, haberin olsun. ilk çıkan focusun içi inanılmaz kaliteli hakikaten, sonra bayaa düşürmüşler kaliteyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar