RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Arkadaşlar böyle duyuyorum işte urfalıların yöresel bir olayıymış galiba bu sıra gecesi.Şarkılar söylenip,yiyip içip eğleniyormuşsun falan.Hiç katılan falan var mı?Çok merak ediyorum gerçekten[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Katılanlar ölme riskini göze alıyolar demektir. Okadar çok havaya ateş ediyolar ki o tür gecelerde.[signature][hline] The Truth is out There
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Yarıldım[signature][hline]Lil'Alur for Shar
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Harbiden de öyle ama adamlar savaşa gelir gibi sıra gecesine geliyorlar Artık top tüfek felam yokh Light Saber lar felam ÜüüÜüü:)[signature][hline]:rock:Bateristim Bateristsin Baterist:rock: :rock: Ateist Değil Baterist ama asla şarz olmadım:rock: :rock:Battery:rock:
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Yanlız anlamadığım neyin sırası? Herkes sıraylamı eğleniyo? Yada giriş için sırayamı giriliyo. -Beleş çiköfte dağıtıyolarmış onun için girdik sıraya. BÖEEEH *!Kaçar*[signature][hline]DNS Error! Establishing connection... Disconnected! [Q]uit [R]etry [T]elekoma kafam girsin ? t Telekoma kafa girdi... Connected.
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Kaç kaç :) harbiden iğrenç ti kanka[signature][hline]:rock:Bateristim Bateristsin Baterist:rock: :rock: Ateist Değil Baterist ama asla şarz olmadım:rock: :rock:Battery:rock:
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 urf deel hatayda 3-4 kere şunu söleyim yabancı kolkseyon sitelerinde çalışır durmdaki bir stg44'e binlercde dolar para verilio ama o düğünde ohooo stg 44,mauser,thompson,akler,orduda olmayan silahlar.ahah çatçutaçaçaçtçat tüm gece tüm gece,çıok da eğlenceli bence.[signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Yemekleride güzel olur yani doysan bile hala yiyesin gelir ben ine şişmanım :)[signature][hline]:rock:Bateristim Bateristsin Baterist:rock: :rock: Ateist Değil Baterist ama asla şarz olmadım:rock: :rock:Battery:rock:
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Ben Çok kez katıldım bir keresi dışındaki hiçbirinde silah yoktu ne başka bişi. Çok eğlencili bir şey çok süper insanlar çok süper türküler söylüyor. İnsan mest oluyor o kadar etkileyici oluyorki.[signature][hline]Alma? Mater?
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 evet,bayağı bir katıldım diskodan,bardan daha eğlencelidir.. yanlız tv lerde gösterildiği gibi rezil değildir.Yemek yenir,türküler söylenir gece eğlenceli geçirilir.Zaten çiğ köfte,lahmacun,künefe üçlüsünü seven adam için süper bir gece olur.[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. geçici unhkar
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: kiddo, 22 Ağustos 2004 15:19 tarihinde demiş ki: Yanlız anlamadığım neyin sırası? Herkes sıraylamı eğleniyo? Yada giriş için sırayamı giriliyo. -Beleş çiköfte dağıtıyolarmış onun için girdik sıraya. BÖEEEH *!Kaçar* ne alakası var tepsi böreğinde,tepsiyimi yiyoruz? beleş çiğ köfte olayı değil,Urfa'da olanlar soylu aileler(ağalar vb) ler çağırılır.işportacı,balici türü giremez gene..[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. geçici unhkar
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Ah ulan Çanakkaledeyim ki nasıl katılacam bir sıra gecesine...[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Yapalım bir tane, canım çekti :)[signature][hline]Fecondation under control of the King
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Ben katılmıştım. Kimsede havaya falan sıkmamıştı.[signature][hline]Tragedy
Öne çıkan mesajlar