Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sıra Gecesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar böyle duyuyorum işte urfalıların yöresel bir olayıymış galiba bu sıra gecesi.Şarkılar söylenip,yiyip içip eğleniyormuşsun falan.Hiç katılan falan var mı?Çok merak ediyorum gerçekten[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Aramıza sizde katılın!
Mesaj tarihi:
Harbiden de öyle ama adamlar savaşa gelir gibi sıra gecesine geliyorlar Artık top tüfek felam yokh Light Saber lar felam ÜüüÜüü:)[signature][hline]:rock:Bateristim Bateristsin Baterist:rock:

:rock: Ateist Değil Baterist ama asla şarz olmadım:rock:

:rock:Battery:rock:
Mesaj tarihi:
Yanlız anlamadığım neyin sırası? Herkes sıraylamı eğleniyo? Yada giriş için sırayamı giriliyo.
-Beleş çiköfte dağıtıyolarmış onun için girdik sıraya.

BÖEEEH
*!Kaçar*[signature][hline]DNS Error! Establishing connection... Disconnected! [Q]uit [R]etry [T]elekoma kafam girsin ? t
Telekoma kafa girdi... Connected.
Mesaj tarihi:
urf deel hatayda 3-4 kere

şunu söleyim yabancı kolkseyon sitelerinde çalışır durmdaki bir stg44'e binlercde dolar para verilio ama o düğünde ohooo stg 44,mauser,thompson,akler,orduda olmayan silahlar.ahah

çatçutaçaçaçtçat tüm gece tüm gece,çıok da eğlenceli bence.[signature][hline]dandirk bi playlisitim
bir iki dostum
biraz umudum
bide uykum var

Mesaj tarihi:
Yemekleride güzel olur yani doysan bile hala yiyesin gelir ben ine şişmanım :)[signature][hline]:rock:Bateristim Bateristsin Baterist:rock:

:rock: Ateist Değil Baterist ama asla şarz olmadım:rock:

:rock:Battery:rock:
Mesaj tarihi:
Ben Çok kez katıldım bir keresi dışındaki hiçbirinde silah yoktu ne başka bişi. Çok eğlencili bir şey çok süper insanlar çok süper türküler söylüyor. İnsan mest oluyor o kadar etkileyici oluyorki.[signature][hline]Alma?
Mater?
Mesaj tarihi:
evet,bayağı bir katıldım diskodan,bardan daha eğlencelidir.. yanlız tv lerde gösterildiği gibi rezil değildir.Yemek yenir,türküler söylenir gece eğlenceli geçirilir.Zaten çiğ köfte,lahmacun,künefe üçlüsünü seven adam için süper bir gece olur.[signature][hline]tksmtr!
Krynn Online yakında..
geçici unhkar
Mesaj tarihi:
said:
kiddo, 22 Ağustos 2004 15:19 tarihinde demiş ki:
Yanlız anlamadığım neyin sırası? Herkes sıraylamı eğleniyo? Yada giriş için sırayamı giriliyo.
-Beleş çiköfte dağıtıyolarmış onun için girdik sıraya.

BÖEEEH
*!Kaçar*

ne alakası var tepsi böreğinde,tepsiyimi yiyoruz? beleş çiğ köfte olayı değil,Urfa'da olanlar soylu aileler(ağalar vb) ler çağırılır.işportacı,balici türü giremez gene..[signature][hline]tksmtr!
Krynn Online yakında..
geçici unhkar
  • Yeni Oluştur...