tunca Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 oyuna il deneyişimde çok güzel girdim oynadim biraz falan sonra bi anda masaüstüne döndü tekrar girmeye calisinca play dedikten az bi zaman sonra ayni şey oluyor bi kaç kere restart attim 5-6 kere denedim olmadi optionstan grafikleri kıstım offf napacam şimfdi ben[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 bana da olmustu zamanında araştırdım ramlerden kaynaklanan bi sorunmuş hallettik sonra. http://camelot-europe.goa.com/en/aide/popfaq.php buradan "find answers" bölümü baya geniş içerikli bir sss sağlıyo bir göz at. olmadı "my stuff" kısmından bi de kendin sor bakalım neymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 abi orda bulamadim bunla ilgili bişey sen nasil halletmişsin cok sevinirim annatirsan[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkdaemo Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 tunca, sistemini yazarmisin lutfen? eger SI calistiriosan, SI bzi grafik cardlarinda bu sorunu yapiyor...[hline]Darkdaemonius XXII--MLF--50 Nightshade Daemonius--MLF--50 Warden Daemonius--Andred--50 Champion Bolbot--MLF--50 Nurture Druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 SI ne =) wind 98 576 ddr ram 64 mb geforce 2 penitum4 2k[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 bilgisayarinda loveletter virusu olabilir.. yada nvdia nin dll lerine virus girmiş olabilir ayni sorun bendede avrdi ge force 4 ti ile oyun calismiyordu yukledim f prot u 2-3 scan yaptim loveletter buldu dll lerde dll leri sildim winxp yukledim felam filan krallar gibi calisiyo[hline]Eteras The Shadowblade Mid/Excal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkdaemo Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 tunca, sorun buyuk ihtimal ya grafik kartindan ya da RAM den kaynaklaniyo eger http://support.darkageofcamelot.com a gidersen cogu sorunlarina yanit bulabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 500 ddr ram yazmis ben 128 rd ile krallar gibi oynuyorum ramle alakasi yok calismamasinin sebebi ekran karti driveridir yapabileceklerin 1) nvidia detonator un en son win9x surumunu yukle ve en son directx i yukle eger ki gene ayni hatayla karsilasirsan bir virus taramasi ve winxp yukle Win XP her seyi calistiriyo cok rahat...[hline]Chep Infiltrato ALb/Excal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 aman directx 9.0 kurma ben bir ara kurdum ve hic memnun kalmadim bilginize birde su olay var bazi ekran kartlari desteklemiyrmush.[hline]Excalibur/Hibernia Sartre LvL 24 Eldrich Kant nightshade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 evet yeni driver yükldim ve halloldu cok sagolun[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 oyunda bana mesaj atip banada nasil mesaj atilcagini ogreten biri olrusa cok sevinirim soracagim bi kac soru var nick Krakilin[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 durlag bende 1024 DDR var :))[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Lalunya OneShot lvl50 scout (semi-retired) Excuse Me lvl32 infiltrator - Grandmaster Tailor (non-stop exping) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 yav şimdi ben level 3 oldum nasıl yeni ability alacam[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 trainerını bul. oyuna başladığın yere yakınsan oraya bak. mesela ana class olarak rogue isen, Rogue Trainer, yada Mage isen Mage Trainer'ı bul. Level 5'e geldikten sora seçmeye karar verdiğin classın trainerını bulucaksın.[hline] DAoC: Seyid Battal @ Exc|Alb (inactive) UO: Ivan Valiant @ OSI|Atl (inactive) CS,TF,HLDM: =LeadeR= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar