freaky Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 sole bir olay warmı yardım ederseniz sewinirim. accountun icindeki bir char baska acce transfer edebiliniyormu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Hayır sadece bir hesap içindeki karakterler, shardlar arasında transfer edilebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Hatta kaynağı da vereyim. Tıkla. uo.com anasayfasından diğer değişik ücretli hizmetlerini de bulabilirsin merak edersen eğer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 öyle olmuyorda başka bir hesapta ona benzer karakter satın alabilirsin eagamesten.Ama yüksek bir rakamdı biraz.[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. geçici unhkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Neye benzer? Benzer karakter alma diye bişey yok. Advanced character diye bir şey var, skill max 85 olan değişik karakterler yaratabiliyorsun ama tabi birçok skill bu seviyeye çok kolay geliyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 hayır eu da mage olanca zorluğuyla geliyor bu advanced hödösü gene eşitsizlik yaratıyor[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. geçici unhkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 magery en kolaylarından biri taming en zoru sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 bir slot boştu yeni karakter açtım felde bile zor geliyor[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. geçici unhkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 skill konusunda nedense hayatta zorluk çekmedim, eagle bilir 8x8 ile max 2 günde legendary yapıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 evet ben makroya bırakmıyorum,gezerek geliştirmesi daha eğlenceli geliyor bana.Eskidenge geliştirmiştim mage ama şimdiki kadar zor değildi.[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. geçici unhkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 bu divin lavuğu ile bajadamı ne başlamıştık bi ara pingler azdı orda adam 3. gün ww ile geldi yani o derece hayvandır skill kasma konusunda hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 hehe ama sanırım sunucudan sunucuya göre değişiyor 1 yıl önce atl dede açmıştım bir tamer-bard skiller eu ya oranla daha rahat geliyordu..[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. geçici unhkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 değişmez, sadece doğru zamanda ve doğru subserverda çalışacaksın.. Ne kadar kalabalık olursa sunucu skill dağılımı artacağı için sana düşme şansı azalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar