Corsair Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Hepinize Merhaba ... Ben bir Cafe isletiyorum.. Serverimi Kurdum Host almaya Durumum Yok.Adsl Hattimi Hubtan Dagitiyorum Yani Bilgisayara Ethernet karti ile bagli olan ag kablosundan internete baglaniyorum Ben ip mi Herhangi Bir programla Sabitlemek istiyorum Server Mukkemel Bir 30 kisilik Server Acsam Bana Yeter Fakat Bunu Yapamiyorum bunu yapabilmem icin Bana hangi Programi kullanmam Gerek Ve Host Nerden Bulacam Fakat iyi ve Ucuz olani :P Bu Arada Clinti Nasil Yapacagim Hakkinda Yardimci Olursaniz Sevinirim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 cafeden host etme eğer fazladan server makinan varsa git bi yere co location yap. eğer servera ayıracak makinan yoksa www.servermatrix.com dan (yurtdısı) kendine bi makina kiralayabilirsin. fiyatlar makul[signature][hline]who is tazmanyak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 yurtdışı ne kadar doğru olur?[signature][hline]You will not leave this | Halls as you entered them. |Xharloan| Fredy Tanık olsun mavi gozlu Istanbul firardayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Adsl'de upload 4/1 verim alacağını zanletmem bide cafe kullanırsa bu bağlantıdan berbat olur ama illa acıcam diyorsan net'i router'den dağıtmıyacan sphere'nin kurulu olduğu makinaya ethernet'ten veya usb'den bağlıyacan ip sabitlemek istiyorsanda "zanledersem zaten static" adsl destek hattından yardım alabilirsin 444 0 375[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Corsair Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Yaw Hersey tamam Su Verdigin adres fiyatlari gecrekten cok iyi http://www.servermatrix.com/servers.html Bu adreste verilen ilk makina bana yetecek gucte ayda 100$ Peki Ben Bunu alacam Serverimin Herseyi cok guzel Oldugunu dusunuyorum ben 2-3 ay kadar bu parayi verebilirm daha sonrasi allah kerim Sponsor ulmam lazim oldugunu dusunuyorum peki bu sponsorlari ne diyipte kandirecem :P cunku daha ilk serverim olacak scriptler ve World Dizyn edilmis durumda Sponsor Bulacagim kisiye Ne gibi Kazanclar verebilirm diyecem...Edebiyatim Biraz Zayiftir tum Yardimlariniz cok tesekur Ederim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Corsair Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 okadar abartisam birak sponsoru hostu bile alalm a.k. oneydi ole be bi an adami inter mahir gibi yapitn ama bi deneyecem saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P3ace Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 :lol: bence abartı değil biraz doğru söylemiş eğer sponsor bağlamak istiyorsan biraz sıkacaksın bundanda bişi olmaz sen üsttekilerden birazını al ve başla konuşmaya :)[signature][hline]¥¥¥ Beni gordugun yerde ne kutsal ay isigindan ne de senin emirlerini aldigin tanrindan yardim bekleme...Sen olene dek kabusun olan hayata geri dondugunde ise karsinda bulacagin ilk kisi olacagim... ¥¥¥ Click Me ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera7 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 bence cafeden açma o zmn edit olur diye gelmiyorlar şekil bir A Noir [signature][hline]Antares Uo Shard [b]Kim Bu Chimera ?[b] [Bu mesaj Chimera7 tarafından 22 Ağustos 2004 13:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar