Theridone Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Merhabalar, Bi gözlük ithalatçısının bürosunda çalışacak bayan eleman arıyoruz. Firma sahipleri sürekli dışarıda satış/pazarlamada olacağı için büronun dış iletişim, evrak vs. bütün işleri ondan sorulacak. Eli ayağı olacak yani kısaca. • ingilizce bilecek (+ olarak italyanca da olabilir. Olursa çok da iyi olur hatta) • bilgisayar bilgisi olacak (office'e hakim olacak. facebook kullanacak kadar değil, yeterli bilgisayar bilgisi olacak) • görünüşüne dikkat edecek (dediğim gibi, adamlar sürekli dışarda olacağı için şirketin görünen yüzü olacak. gerek konuşması, gerek giyim-kuşamı ölçülü olması çok iyi olur) • iş disiplini mutlaka olacak • insanlarla iletişimi iyi olacak Böyle biriyseniz, yada böyle bi tanıdığınız varsa benimle özel mesaj yoluyla iletişime geçerseniz sevinirim. edit akbayram: İzmir - Bornova'da Arıyoruz. İyi günler. teşekkürler dasaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hammerzeit Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 niye kadın panpaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Theridone tabiiki her yerde aramak doğru olan da şu forumda bulmak onu imkansız lan asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 @hammerzeit, kira öder gibi ev sahibi olmak ister misin isimli karikatür sana gelsin @tolga napak hacı, her yere yazalım dedik. bakarsın bi tanıdığı filan olan çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berkovich Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 pirezantıbıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warimathras Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 bu özellikleri isteyip asgari ücret+sigorta ücret teklif edecekseniz eğer iş ilanını degil buraya jüpiterin üstüne yazsanız da bulamazsınız Nalet olsun özel sektöre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 yok yaa benim tahminim 1000-1200 arası bişii vvermeyi düşünüyolardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 kişinin ne kadar dolu olduğu belirler tabii ki ücreti. yoksa sadece bilgisayar bilgisi olan, ingilizcesi de anadolu lisesinden kalma biri olursa ona da 1200 verilmez herhalde. kişi bulunsun, ücret elbet konuşulup halledilir. biz ne kadar konuşsak boş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 ingilizce + italyancası olan biri zaten asgari ücrete çalışmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 bence 1200 e de çalışmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 olm kıskançlık yapmayın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 umarım bulursunuzda. Amacım seni gücendirmek değil kesinlikle. Fakat hem admin olucak hemde 2 dil bilicek. (Keza böyle bir bayan en az yüksek okulda bitirmiştir.) Ayrıca eli ayağıda düzgün olsun diyorlar. Kadın milleti doğuştan bakımlı gelmiyorlar dünyaya. aylık en az 500-600 lira bakım masrafları oluyor. Bunlara karşılık 1200 lira ücret ne diyeyim yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 hiç biyerde 1200 vercem dememiş ki zaten :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 trollemeyin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 500 600 lira bakım arabaya yapılmaz arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 4000 liraya bu işi yapabilecek tanıdıklarım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 4000 liraya tüm eksikliklerimi giderip, tüm fazlalıklarımdan kurtulabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Theridone said: , ingilizcesi de anadolu lisesinden kalma biri olursa ona da 1200 verilmez herhalde. ne varmış anadolu lisesi ingilizcesinde. İngilizceyi anadolu lisesinde öğrendim. Ne kursa gittim ne de başka bir şeye. Yurtdışında üniversiteye o ingilizce sayesinde kabul edildim, dil sıkıntısıda çekmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 bende anadolu lisesi mezunuyum. ortaokul+lise olan zamanlardan(7 sene). mesleğim gereği ingilizce yazışmam ve konuşmam gerekiyor, hiç bir zamanda sıkıntı çekmedim ve çok ciddi ingilizce mülakatlara girdim işe girmek için o yüzden anadolu liseleri küçümsenmemeli. 2000 tl gideri var bu işin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 tercihen bornova anadolu lisesinden mezun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 ingilizce eğitimi zaten bi kıstas olmamalı. ingilterede dil eğitimi almış nice elemanlar var iki kelimeyi bi araya getiremeyen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 ben bornova anadolu lisesi mezunuyum arkidişler ama işim gücüm var çok şükür selamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamamama Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 elemal arasanız ben gelirdim de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 "eleman" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Eralp said: ben bornova anadolu lisesi mezunuyum arkidişler ama işim gücüm var çok şükür selamlar Diğer şartlara uyuyosan bayansın, selam o halde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar