aquila Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 poopla said: aynen 3 sene önce kim aldı hatırlanmayan uefa kupasını gs nin aldığını hatırlıyolardır kesin.kendinizi kandırmaya devam edin fake profil açıp kendini resmini beğenmek gibi bişey olsa gerek bu bizim hatirlamamiz yeterli, alamayan takimlarin taraftarlarinin yorum yapmasi luzumsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 fake filan degilim, okuyorum sadece yazmiyorum. yigit tanir mesela beni jaja. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 aquila said: poopla said: aynen 3 sene önce kim aldı hatırlanmayan uefa kupasını gs nin aldığını hatırlıyolardır kesin.kendinizi kandırmaya devam edin fake profil açıp kendini resmini beğenmek gibi bişey olsa gerek bu bizim hatirlamamiz yeterli, alamayan takimlarin taraftarlarinin yorum yapmasi luzumsuz. sana mı sorucaktım pardon . neyse haftaya aklınız başınıza gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 poopla said: aynen 3 sene önce kim aldı hatırlanmayan uefa kupasını gs nin aldığını hatırlıyolardır kesin.kendinizi kandırmaya devam edin fake profil açıp kendini resmini beğenmek gibi bişey olsa gerek bu Zaten genelde ne yaptigini hatirlamazsin, bir sekilde kazirlar beynine daha sonra o ruyalarindan cikmaz, hep takimininda yapmasini istedigin sey haline gelir ama yapabilecek kapasitede degildir, olamaz da; o yuzden baska basarilarla mutluluk duymaya calisirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 sormana gerek yok, ben soyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 http://www.yavuzturk.com/My%20Pictures/Galatasaray/Uefa%20Cup%20-%20Galatasaray.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Galatasaraylıyım ama galatasaraylıların hala uefa kupasıyla övünmesinden nefret ediyorum. Bu zihniyet yüzünden zaten yerlerde sürünüyoruz. Yok galatasaray çok büyük kulüpmüş de uefa almış da bilmem neymiş de... Büyük kulübüz diye ankaragücü bize 4 çakıyor di mi? Geçin bunları geçin..... Bi de, GASSARAY BENCE 5-0 KAZANCAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 fffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Eralp said: Galatasaraylıyım ama galatasaraylıların hala uefa kupasıyla övünmesinden nefret ediyorum. Bu zihniyet yüzünden zaten yerlerde sürünüyoruz. Yok galatasaray çok büyük kulüpmüş de uefa almış da bilmem neymiş de... Büyük kulübüz diye ankaragücü bize 4 çakıyor di mi? Geçin bunları geçin..... Bi de, GASSARAY BENCE 5-0 KAZANCAK Hatırlatanlar olmasa dile getiren yok şu işi senelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Trasty said: ... Kupa görmememize Laf eden arkadaş .. Sende tahminimce 26-27 yaşında olsan son 18 senede tek galibiyet görmüşsün onun öncesine inersek tahmini olarak 8-9 yaşındaydın ve Futbolun şu durumundan haberin bile yoktu .. Açıkçası Hayatımda hiç türkiye kupası göremedim ama en azından 6 ay bile geçmedi sizin sahanizda sizi yeneli =) oldukça fazla şahit oldum=) Hayir tahmin ettiginden kucugum, 23 yasindayim ama 23 yasimda 4 sene ust uste sampiyonluk gordum, bir kismini hatirlamasamda toplam 11 sampiyonluk yasadim, UEFA kupasi ve SUPER CUP mutlulugu yasadim, SKK da yari final, Sampiyonlar liginde ceyrek final gordum, gordum de gordum yani. 23 yasinda iki defa "sizi sahanizda yeneli 6 ay oldu" deme sansim olmus, ne kadar aci bunlarin yaninda :*( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 gs büyük kulüp değil ki. fenerden büyük kulüp sadece:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Ona ben de katılıyorum sdfsdf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 6. sayfada uefa resmi gelmiş. galatasaraylıyım ama dengeleri korumak lazım : Beyler neyin tartışmasını yapıyorsunuz anlamıyorum daha 5 gün var maça teknik direktör olucak mı takımda olmayacak mı o belli deyin neyin sidik yarışıdır bu. Burdan fizban a sesleniyorum cuma ya kadar falan kitli kalsa bu topic daha mantıklı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 bundan önceki senelerde hep bu sefer olcak diyordum.hatta en son şampiyon olduğumuz sene kadıköyde en az 3 atarız diyordum.ama yanlış hatırlamıyorsam 4-1 yenilmiştik :P ilk kez kesin fark yiyicez diyorum hatta baros yoksa şut bile çekemeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Eralp said: Galatasaraylıyım ama galatasaraylıların hala uefa kupasıyla övünmesinden nefret ediyorum. Bu zihniyet yüzünden zaten yerlerde sürünüyoruz. Yok galatasaray çok büyük kulüpmüş de uefa almış da bilmem neymiş de... Büyük kulübüz diye ankaragücü bize 4 çakıyor di mi? Geçin bunları geçin..... Bi de, GASSARAY BENCE 5-0 KAZANCAK Ovunursun iste, ezeli rakibinin tek hedefi sen olup "10 senedir sizi eziyoruz, KRALIZ" derse "dur lan oyle kral olunmaz boyle olunur" diye hatirlatirsin haddini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Khelben said: 6. sayfada uefa resmi gelmiş. galatasaraylıyım ama dengeleri korumak lazım : Beyler neyin tartışmasını yapıyorsunuz anlamıyorum daha 5 gün var maça teknik direktör olucak mı takımda olmayacak mı o belli deyin neyin sidik yarışıdır bu. Burdan fizban a sesleniyorum cuma ya kadar falan kitli kalsa bu topic daha mantıklı yani. ne biçim gasssaraylısın lan sen bu konulur mu hain!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Valla GS büyükmü küçükmü bilemeyecem ama yazdıklarınla bir gnom olma yolundasın go go young padawan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Daha bu gunden 7 sayfa olmus masallah. Iddaa'da direk handikapli acilirsa mac tam komedi asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 1.65 falan olması lazım iddia nın fener oranı,ben bu yönde bekliyorum.daha düşük ya da daha yüksek olacağını falan düşünmüyorum.ama galatasaraylı olmama rağmen,haftasonu o maçı izlemek dahi istemiyorum,takım bildiğin kreş takımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 1,45 - 4,50 olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 yok o kadar hayvanlık yapmazlar herhalde,biraz oran versinlerde yüklü girelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 2,10 - 2,70 falan olur abi bizde zengin oluruz tek maç açarlarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamamama Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 ilk yarı 2 ikinci yarı 2 oynicam. 1e bin verir miğ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 ben nasıl olsa gsye oynayacağım için oran ne kadar yüksek olursa o kadar iyi. 4'ün altında oran açarlarsa oynamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 gsliyim ama gsye oynamakta ya da oynucam diyende pek mantıklı bakıyo diyemem.bu rezillikle az gol yesek en güzeli bizim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar