vivavale Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 simdi efendim bi adet avea jet modemim var,bazen nete acil girmem gerekebiliyor bu yüzden de bi adet edindim,cok yavas olmasının yanında bi de youtube a giremiyorum. dns ayarlarını defalarca yapmama ragmen olmuyor,videolar acılmıyor. proxy denicektm cevirmeli baglantılarda proxy ise yaramıyomus. velhasıl 3g modemlerde dns ayarı yapılabilr mi?cevabınız evet ise nasıl,hayır ise tesekkrler ii forumlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 emin olmamakla beraber tum ayarlari dogru yapmana ragmen ( o da yapabiliyorsan tabii) yine de giremiyorsan dns cache de problem vardir. modemde dns ayarlarini yaptiktan sonra adapter a restart at. ardindan commandline i admin yetkisiyle calistirip ipconfig /flushdns at. gerekliyse host dosyalarindaki duzenlemeleri yaptiktan sonra tekrar flush la. fakat modemin dns degistirmene izin vermiyorsa o bambaska bir mesele. ki karsilastigim bir kac modem bu sekildeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar