doubtful Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Yapmaaaa bitti mi. Bi'kısa ara vermek zorunda kalmıştım, bak yaaaaa. Boxer'ın yeni nick'i neymiş bu arada merak ettim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoodooRush Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 doubtful said: Yapmaaaa bitti mi. Bi'kısa ara vermek zorunda kalmıştım, bak yaaaaa. Boxer'ın yeni nick'i neymiş bu arada merak ettim? SlayerSBoxeR, ManOfOneWay idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 LIM YO-HWAN HWAITING!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 VoodooRush said: SlayerSBoxeR, ManOfOneWay idi. sc2'ye geçtiğinden beri öyleydi, ben manofoneway'i değiştirdi zannettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 youtube a düşer mi ki? ya da gelin birbirimizi kandırmayalım, youtube linki versenize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 gomtvının sitesine düşer vodlar abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 huun said: youtube a düşer mi ki? ya da gelin birbirimizi kandırmayalım, youtube linki versenize. Şöyle bişeye denk geldim. http://www.youplayoff.com/matchup/7367 Edit: ilk video'ya baktım da manofoneway yerine slayersboxer yazıyor isim olarak ne iş? Maçı izleyen arkadaşlardan biri bakabilir mi linke tufaya gelmeyelim. Edit2: ilk video'nın yarısında görüntü gitti ?!! Edit3: video'lar komple çince. Edit4: ikinci video da sonlara doğru görüntü dondu, çinli hatunlar filan gözüktü :S sonra bi'baktık ki gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 huun said: youtube a düşer mi ki? ya da gelin birbirimizi kandırmayalım, youtube linki versenize. yutüp değil ama http://www.livestream.com/fishersc2/video?clipId=pla_f7086cdc-b074-41a0-bd7c-d8e0ae768e27&utm_source=lslibrary&utm_medium=ui-thumb 3 saat 10 dakika civarında başlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoodooRush Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 doubtful said: Edit: ilk video'ya baktım da manofoneway yerine slayersboxer yazıyor isim olarak ne iş? Maçı izleyen arkadaşlardan biri bakabilir mi linke tufaya gelmeyelim. Tamam işte "Manofoneway" Dİ, SlayerSBoxeR oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 the cruious case of voodoorush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoodooRush Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 BaaL said: the cruious case of voodoorush Ahahah gayet açık yazdığımı düşünmüştüm en başında ama :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 yarin kim oynuyor biri liste verebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Bleach vs Loner EllenPage vs Baby Set 1: Lost Temple Set 2: Metalopolis Set 3: Jungle Basin Apple vs Phoenix Set 1: Shakuras Plateau Set 2: Xel'Naga Caverns Set 3: Lost Temple TheLittleOne vs SangHo Set 1: Xel'Naga Caverns Set 2: Steppes of War Set 3: Jungle Basin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 yarın boxerın tekrar macı var gözüküyodu o nasıl oldu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 oha lan boxer resmen yaşlanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoodooRush Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Cuce said: yarın boxerın tekrar macı var gözüküyodu o nasıl oldu anlamadım İlk gün elenirsem sonradan devam edebileyim diye iki kez girmiş :) Geçen gün HDStarcraft bir maçını anlatmıştı başka bir arkadaş ve drop vs takılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 VoodooRush said: BaaL said: the cruious case of voodoorush Ahahah gayet açık yazdığımı düşünmüştüm en başında ama :S Kardeş doğru söylüyorsun ben yanlış anlamışım eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar