yunusemre Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 aquila said: birader, heklenmistim cinliler botlamis desene, eve hirsiz girdi ne lan. o da ip adreslerinden çöker herhalde eve çinli hırsız girse :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teokhan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 akinci said: Ne emegi alper, fishinge skill kasmanin emegi mi olur ya, saatlerce/günlerce ayni mekanda sudaki tek noktaya tiklamaktan kafayi siyirinca bota atlamak farz oluyor. Millet sikayet ediyor tabi, 2 kere gm geldiydi ben balik tutarken. Sorularla yokluyor; Nabiyon? Iyi sen nabiyon? Iyi.. eee nabiyon? :P yok hacım emekten kastım vimpir oyuna başlarken neredeyse her hareketi pati lerce desteklendi tavsiyeler yazıldı o kadar diye, eğlenceli bi post du gerçi.. öbür konuda ise haklısın kaç yıldır kimler nelen yapmadı ki ne emeği :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 hehehe denemek lazım aslında :P Ama universal server diye bişiyi desktopta calıstırmak gerekiyor ona guvenilmez yani onu blizzard abi kötü uygulama diye algılayıp (ki kötü iyi bilinmez) banlayıverir. Darqainu said: Iphone`unuz varsa wow fishing application`i var , benim gibi alin nargilenizi elinize,demleyin cayinizi iphone`u olta gibi savurup tutun hem zevk alin hem skill gelsin.Cinli misiniz oyun bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar