acar Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Middle Earth Yeni bir yapılanma ile uo severlerin hizmetindedir. Middle Earth Baglanmak için www.counternet.org ( üye olmanız yeterlidir.) Web sitemizde gerekli acıklamalar ve kuralları lütfen okuyunuz. www.counternet.org [email protected]
acar Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Middle Earth Server'mıza Newbi Center Sorumlusu olabilecek güvenilir tecrübeli Newbie Gradmaster'a ihtiyac vardır.
jeniffer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 middle earth de oynamak için bütün bağlantı dosyalarını indirmek gerekiyomu bi tanesi çalışmıyoda... :P
acar Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Evet Baglantı dosyalarının hepsini indirmeniz gerekli dosyaların hepsini konrol ettim hiç bir sorun yoktur
jeniffer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 UO launch dışında hepsini indirdim bu söylediğim dosyayı bulamıyor (HTTP 404 bulunamadı) naapmam gerek???
acar Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 sem dosyaların hepsini indirmişsin onları yükledikten sonra sorun olmaması gerek indirdigin dosyaları proram file içindeki ultima onlinenin içine yüklemen gerek
jeniffer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 said: jeniffer, 08 Şubat 2003 12:31 tarihinde demiş ki: UO launch dışında hepsini indirdim bu söylediğim dosyayı bulamıyor (HTTP 404 bulunamadı) naapmam gerek??? UO launch diye bir dosya var biliyorsun dimi? heh işte onu indiremiyorum sayfayı bulamıyo icq dan yollarmısın diycem icq ya da bağlanamıyorum... başka servera geçeceğim... :(
vocter Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 said: jeniffer, 08 Şubat 2003 13:47 tarihinde demiş ki: said: jeniffer, 08 Şubat 2003 12:31 tarihinde demiş ki: UO launch dışında hepsini indirdim bu söylediğim dosyayı bulamıyor (HTTP 404 bulunamadı) naapmam gerek??? UO launch diye bir dosya var biliyorsun dimi? heh işte onu indiremiyorum sayfayı bulamıyo icq dan yollarmısın diycem icq ya da bağlanamıyorum... başka servera geçeceğim... :( go.icq.com dan ICQ2GO ile webten icqna ulaşabilirsin.[hline]Shock The Bizkit Locus&Sylveria Emeklisi [Bu mesaj vocter tarafından 08 Şubat 2003 15:45 tarihinde değiştirilmiştir]
_GaRGoYLe_ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Newbi Center Sorumlusu bu Newbie Center hiç yabancı gelmiyor ?[hline]ICQ Add Email: [email protected] Dikkatsiz insanlar kibrit ile oynarlar hemde kutuda kalan son kibrit ile...
acar Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 said: _GaRGoYLe_, 08 Şubat 2003 16:26 tarihinde demiş ki: Newbi Center Sorumlusu bu Newbie Center hiç yabancı gelmiyor ?[hline]ICQ Add Email: [email protected] Dikkatsiz insanlar kibrit ile oynarlar hemde kutuda kalan son kibrit ile... Newbie Center Oyuna yeni başlayanların ilk geldigi yer oluyor yeni balayan arkadaşlarla ilgilenecek.
Öne çıkan mesajlar