Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

lütfen

loop

Öne çıkan mesajlar

aradım ama bulamadım, muhtemelen ben bulamadım, ve saat geç oldu..
oyunu bugün aldım kurdum, acc ismini yazdıktan sonra oyun kapanıyor.. tekrar deniyorum, yine aynı. her defasında patch yapıyor, acaba eksik patch ler yüzündenmi atıyor anlamadım. bazen launcher a tıklayınca , corrupted, repair yap diyor, yapıyorum , ama yine aynı.. neden acaba ?
Sosyal ağlarda paylaş

Bir iki gün içinde yeni laptop alıcam, şu ankinin dvd room unda sorun var. zor kurdu, ondan olmasıda ihtimal galiba..
ama patch lerle alakalı ise inşallah sabah olmadan oyuna girmiş olurum.
bu arada şehir dışındayım vınn la giriyorum, yoksa oyunu indiricektim en baştan, limit dolmak üzere zaten :)
Sosyal ağlarda paylaş

Yok ya, wow patch evde 3 günde yarım olmuştu, ankara dikmendeyim, vınn la kalan yarısı bir kaç saatte bitti. Benide acayip şaşırttı tabi :) Deli hızlı..
Bu arada galiba sorun patchlerden, bir patch bitince bitti diyor, oyuna girince de atıyor, girmeyince devam ediyor..
Sosyal ağlarda paylaş

loop said:

İnternet bağlantımız yoksa nasıl giriyoruz oyuna ya ? Play offline diyorum, battle.net hesabı lazım diyor, evet var. Ama girmiyor!

bi kere nete girip, play offline diceksin.
oynayabiliyorsun sora.
ama pc yi acip kapadiginda, gidiyor malesef. tekrar aynisini yapman gerekiyor. bilgisayari acik birakmak tek cozum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...