loop Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 aradım ama bulamadım, muhtemelen ben bulamadım, ve saat geç oldu.. oyunu bugün aldım kurdum, acc ismini yazdıktan sonra oyun kapanıyor.. tekrar deniyorum, yine aynı. her defasında patch yapıyor, acaba eksik patch ler yüzündenmi atıyor anlamadım. bazen launcher a tıklayınca , corrupted, repair yap diyor, yapıyorum , ama yine aynı.. neden acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Yeni aldıysan bi'dünya patch yapması gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 bastan kur temiz silip. ya da en güzeli online indir öyle kur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Bir iki gün içinde yeni laptop alıcam, şu ankinin dvd room unda sorun var. zor kurdu, ondan olmasıda ihtimal galiba.. ama patch lerle alakalı ise inşallah sabah olmadan oyuna girmiş olurum. bu arada şehir dışındayım vınn la giriyorum, yoksa oyunu indiricektim en baştan, limit dolmak üzere zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 vınnla giriyorsan haftaya biter patchler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Yok ya, wow patch evde 3 günde yarım olmuştu, ankara dikmendeyim, vınn la kalan yarısı bir kaç saatte bitti. Benide acayip şaşırttı tabi :) Deli hızlı.. Bu arada galiba sorun patchlerden, bir patch bitince bitti diyor, oyuna girince de atıyor, girmeyince devam ediyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 wow patch dedigin 5gb bişeydi 3.x.x den 4.0.1 3 günde 2.5gb indirdiysen zor bence (sc nin peçinin ne kadar oldugunu bilmiyorum da büyüktür heralde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 DVD bozuksa ondanda olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 sc patchi toplasan 300 MB etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 tüm dosyaları bilgisayara kopyala öyle yüklemeyi dene wow'da da benzer bi sorun olmustu bende zamanında öyle yapıp düzgün yüklemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Seele said: sc patchi toplasan 300 MB etmez. onu bilmiyodum pardon o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Valla olmazsa yarın harici bir dvd rom alırım olur biter :) ilginiz için teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 ikisi de blizzardın degil mi işte aynı sistemdir installerı kopyala hdd'ye öyle dene hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Yuppii. oldu girdik, şimdi isim seçicez sonra değiştiremicez değilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 a evet böyle yapip sorunu cözülen olmustu. Birde sc ilk sürümde dvdlerde sakatlik vardi bir cok kisi netten indirmek zorunda kaldi bunuda belirteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 loop said: Yuppii. oldu girdik, şimdi isim seçicez sonra değiştiremicez değilmi? ilerde parali olacak sekilde evet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Tabi, wow dan tecrübeyle sabit.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Oymanq said: vınnla giriyorsan haftaya biter patchler. abi vinn bende en kötü 300kb ile download yapıyor. 700 u gordugumde oldu. download konusunda gercekten iyi durumda vinn . 4gb kota olayi isi bozuyor (td) kota asimi sorasi 1gb 50 tl bide. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 İnternet bağlantımız yoksa nasıl giriyoruz oyuna ya ? Play offline diyorum, battle.net hesabı lazım diyor, evet var. Ama girmiyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 loop said: İnternet bağlantımız yoksa nasıl giriyoruz oyuna ya ? Play offline diyorum, battle.net hesabı lazım diyor, evet var. Ama girmiyor! giremiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 loop said: İnternet bağlantımız yoksa nasıl giriyoruz oyuna ya ? Play offline diyorum, battle.net hesabı lazım diyor, evet var. Ama girmiyor! bi kere nete girip, play offline diceksin. oynayabiliyorsun sora. ama pc yi acip kapadiginda, gidiyor malesef. tekrar aynisini yapman gerekiyor. bilgisayari acik birakmak tek cozum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 ben play offlinea basar basmaz diamonda attı.l2p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar