Eralp Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 synthesizer ın verdiği astra çok iyi bir seçenek bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 ufak bir tavsiyede bulunmak istedim. eğer fazla şekil takıntın yokmsa vw bora 1.9 tdi 130hp. az var piyasada 130hp likler. 25 civarı fiyatı var. normal şartlarda şehir içi 18-19 krş yakıyor. 260 kadran varda ben en çok 250'ye çıkabildim. 6 ileri bu arada. ama basınca yine yakıyor tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 eski coopers 13 falan yakiyo, boyle egsoz chip intake falan dersen 15-16lari goruyor. ama gidiyo da yane =P 35e falan hazir oynanmi$lari bulursun da ne kadar saglikli olur bilemem =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 arkadaşlar önerileriniz için teşekkür ediyorum biraz paraya kıydım benzinle bakımla uğraşmıyayım dedim malum oğrenciyiz bugün gittim ford focus titanium full + ful 1.6 dizel aldım 42 bine taksitle artık hayırlısı olsun bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 o diilde 45 bine seat ibiza bocanegralar var.fena araba değil 180bg tipi içide güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 rApbOyZ said: arkadaşlar önerileriniz için teşekkür ediyorum biraz paraya kıydım benzinle bakımla uğraşmıyayım dedim malum oğrenciyiz bugün gittim ford focus titanium full + ful 1.6 dizel aldım 42 bine taksitle artık hayırlısı olsun bakalım hayırlı olsun kazasız belasız inş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Red said: o diilde 45 bine seat ibiza bocanegralar var.fena araba değil 180bg tipi içide güzel bocanegralar 47.500 + kasko + + sigorta dosya masrafı vs 50 bini buluyor ve araba dizel degil aynı zamanda Düz viteside yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 ford focus gayet iyi fekat kasa değişiyodu tam şimdilerde? hem dizeli cok iyi hem şasisi çok iyi o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 en son kasa işte bilemiyrum şasi gayet iyi yeni megane gibi degil sac bildigin dayanıklı baya icide güzel geniş modern bişi aldık valla bekliyorum bu hafta içi teslim olcak hayırlısı olsun dizelide az yakıyormuş diyorlar gerçi her dizel karlıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 2012 martında yeni kasaları gelicekti keşke biraz bekleseydin. internetten biraz bakın istersen harika bir iç ve dış tasarıma sahip yenileri. mart geldiğinde yüzde 90 yeni kasasını alıcam bende. hayırlı olsun bu arada. ford options ile zaten 3 sene sonra değiştirirsin heralde. öyle bişeyleri vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 oha 2012 ise beklenmezmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 ben yanlış yazmışım bu martta olucaktı o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 baba gelcek ama pahalı olacak bu fiyatta olmucak en boşu 50 civarı gelecek aynı zamanda ford change olayı var 3 sene icinde yeni kasayla sadece aradaki farkı vererek degiştirebiliyorsun sorun yok martı geçer dedi bayidekiler 2012 e dogru dediler 2 3 ayda teslimat süresi falan veriyorlarmış bende beklicek derman kalmadı 1 senedir yürümekten ayaklarım iflas etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 aldım gitti haftaya teslim inş geldi araç ruhsatı bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Hayırlı olsun. Kazasız belasız günlerde kullanman dilegi ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 cici cici kullan, hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 kazasız belasız kullanman dileğiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar