rApbOyZ Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 arkadaşlar bu ay bi araç alacagım mini cooper s düşünüyorum ikinci el 2004 2005 30 35 bin tl aralıgında bakırköy florya arası günde 2 3 kez gidip geliyorum de benzin tüketimi canavar gibi gibi sözler söylendi kullanan bilen varsa fikirlerini sormak istiyorum? birde temiz satılık varsa talibim bi türlü bulamadım sahibinden falan hepsi vuruk yada şişik fiyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 2005 altı alma demişti benim bi coopers ci arkadasim, bi ara dusunuyodum ben de. spesifik hatirlamiyorum ama bi parcalarinda sikinti varmis. 2005te iyilestirme gormus biraz o major sikintilari halletmisler. 12-13 cok rahat yakacak, supercharger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 oha 12 13 mü basmasak falan ? 90 ı gecmesek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 ozmn niye s alıosun abi. al bi one kurtul. dsadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 yada git cooper al coopers egzosu kaputu taktır. basınca yakmayan arac arıyosan dizel. onlar da senin istedigin fiyata yurumeyen dizeldir. asırı besleme yaktırır. ozellikle de tek amacı basmak ve yakmak olan bi arac alırken yani 90ı gecmemek gercekten anlamsız. 8-9 yaktırmak gercekten acı cektirir o aracta. heryere minimum suratte, ısıklardan parmak ucuyla gaza dokunarak, arkadakilerden kufur yiyerek, sag seridin abonesi olmus vaziyette dolasmanın alemi yok. alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 ya basarım tabide arada ne biliyim 12 13 cok fazlaya benzin fiyatı aldı gidiyor zaten üni ogrencisiyiz mini s lerede bayılıyorum a3 düşünüyorum 2005 2006 bide oda benzin bu paraya güzel dizel gelmiyor o yüzden dizelleri aklımdan cıkarttım hep böle takoz arabalara bindim bikerede gavur malı güzel bişiyim olsun ya. varmı önerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 mini s dediğin araba 184 beygir. emin ol şehir içi 12-13 yine iyimser bi rakam bana kalırsa. eğer arada basıcam diyosan geç zaten s i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 tüp taksak olurmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 :D normal sistemler olur mu bilmiyorum ama hollanda yapımıydı sanıyorum bi sistem var biz subaruya taktıracaktık ama vazgeçtik sonra, yine de tüp olunca o araç ölür abi :) yani elinde kalır bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 niye ölsün ya azcık daha fazla basarsın gaza yine daha az ödersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 ya bi gavur aracına binemiyecezmi arkadaş varmı başka tavsiyeleriniz max 35 k audi a3 ler geliyor 60 70k ne bileyim onu alsam oda benzin biraz spor birşey istiyorum hayatım megane corolla böle şeylerde geçti cok baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 nomsaR said: mini s dediğin araba 184 beygir. emin ol şehir içi 12-13 yine iyimser bi rakam bana kalırsa. eğer arada basıcam diyosan geç zaten s i.2005 coopersler superchargerlı 163hpdir, yanlıs bilgi olmasın. 184hp olanlar en yakın tahminle bmw3 güncel 2.0 dizeller. guncel cooperlar 175hp turbo sırf tipi için alıcaksan temiz bi cooper al. o da kız arabası bence ama. 2005 a3lerde fsi almazsan 102hp 8 valfli eski teknoloji yüz karası motorlar kullanılıyo olucak, onlar da 10 11den asagi zor yakar. leştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 2005 lerden bilgim yok doğrudur senin söylediğin. genel olarak ben de mini hastasıyım fakat ikinci eline binmek istemiyorum. s ler de çok para, diğerleri de arkadaşın dediği gibi sportiflikten uzak geliyo bana. gene bi tarzı var ama daha çok "marjinal" denebiliyo. tüp olayında ise ilk 2 seneden sonra bariz aksaklıklar görülmeye başlıyo. bizzat yaşıyorum ben. zaten belli bir kullanımdan sonra dizelle hemen hemen aynı yakmaya başlıyo. gazın da litresi 2lira yani az değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 önerilerinizi alayım lütfen beyler seat leon falan dön dolaş kafam corba oldu haftalardır araba pazarındayım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 leon veya astra derim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 1.9 TDI dizel leon bakıyorum suan 30 32 civarı piyasası ufaktan dolu bi araç bulursam teklifde bulunabilirim gencim bıktı mböyle orta yaş arabası kullanmaktan bu sefer oldukca spor birşey istiyorum bütçeye gore varsa başka arac modeli onerileriniz acıgım kafamda model kalmadı baka baka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 lancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 dizel lancer varmıki madem kıytırık bişi alcaz dizel olsun evoya benzetip lpg taksam cok apaçi olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Selam, İki arzunun da ortak kesişim noktası yok. Ya sportif ruhtan vaz geçeceksin, ya da ekonomik oluşundan. Belirlediğin fiyat aralığı sana ikisini birden sunmuyor. 1.8T bir Audi al 160HP falan, biraz chip ile oynarsan 180-190Hp alırsın. Ama illâ ki tüketim fazla olacak. Ama 35bin Tl civarında bulman mümkün; şöyle 2003 model civarı. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 tek kapı audi sportbacklardan bakıyorum 1.6 olanlardan olmadı chip + tüp gibi bişi yapıcam hem biraz spor hem klasik ağır bi araba temiz tanıdık araba yada ilan bulursanız buradan paylaşırsanız sevinirim. saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 1.6 fsi bile olmayan atmosferik motora chiple harcayacagın 800 900 lira sana 8-9 beygirden fazla guc vermez.hissetmezsin bile. tupu de koydun mu nötrler zaten. sacmalik olur. senin araban 1.5 dizel yeni megane coupe, o paraya nası bulunur bilemiyorum gerçi veya astra gtc. gorunumu gayet guzel, 1.6 motoru da basmayınca az yaktırılabilir. peformans tabiki beklemiceksin yaktırmak istemedigin icin. astra gtc 1.6 xenonu bile var. mis gibi araba. pazarlıkla 27ye alırsın. usutne artık jant ses sistemi vs falan kalan paradan koyarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 r56 cooper s sahibiyim. Şehir içi 11-15 LT/100km Şehir dışı 9 - 11 LT/100km Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Bu astra sportları bi tek ben mi çok seviyorum ya..Bildiğin dış görünüşünün hastasıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 11 altına inilir ama dedigim gibi acı çektirir adama. haz aldırmaz bende de chipli rocco var 1.4 motor olmasına ramen sc ve turbodan, sehir ici 9-13 sehir dısı 7-9 sehir ici 7-9 a da cekiliyo, 6 ksuurlerde gezenler de var ama gercekten kullandığımdan bişey anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Selam, Ben o motorun dengesini seviyorum. Ekonomik takılacağımd ediğinde sana bunu sunuyor ve gerektiğinde performans da sunuyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar