Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mini cooper s yakıt tüketimi?

rApbOyZ

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar bu ay bi araç alacagım mini cooper s düşünüyorum ikinci el 2004 2005 30 35 bin tl aralıgında

bakırköy florya arası günde 2 3 kez gidip geliyorum de benzin tüketimi canavar gibi gibi sözler söylendi kullanan bilen varsa fikirlerini sormak istiyorum? birde temiz satılık varsa talibim bi türlü bulamadım sahibinden falan hepsi vuruk yada şişik fiyat
Sosyal ağlarda paylaş

yada git cooper al coopers egzosu kaputu taktır.

basınca yakmayan arac arıyosan dizel.
onlar da senin istedigin fiyata yurumeyen dizeldir.

asırı besleme yaktırır.
ozellikle de tek amacı basmak ve yakmak olan bi arac alırken yani 90ı gecmemek gercekten anlamsız. 8-9 yaktırmak gercekten acı cektirir o aracta. heryere minimum suratte, ısıklardan parmak ucuyla gaza dokunarak, arkadakilerden kufur yiyerek, sag seridin abonesi olmus vaziyette dolasmanın alemi yok.

alma
Sosyal ağlarda paylaş

ya basarım tabide arada ne biliyim 12 13 cok fazlaya benzin fiyatı aldı gidiyor zaten üni ogrencisiyiz mini s lerede bayılıyorum a3 düşünüyorum 2005 2006 bide oda benzin bu paraya güzel dizel gelmiyor o yüzden dizelleri aklımdan cıkarttım hep böle takoz arabalara bindim bikerede gavur malı güzel bişiyim olsun ya. varmı önerin
Sosyal ağlarda paylaş

nomsaR said:

mini s dediğin araba 184 beygir. emin ol şehir içi 12-13 yine iyimser bi rakam bana kalırsa. eğer arada basıcam diyosan geç zaten s i.
2005 coopersler superchargerlı 163hpdir, yanlıs bilgi olmasın.
184hp olanlar en yakın tahminle bmw3 güncel 2.0 dizeller.
guncel cooperlar 175hp turbo

sırf tipi için alıcaksan temiz bi cooper al. o da kız arabası bence ama.

2005 a3lerde fsi almazsan 102hp 8 valfli eski teknoloji yüz karası motorlar kullanılıyo olucak, onlar da 10 11den asagi zor yakar. leştir.
Sosyal ağlarda paylaş

2005 lerden bilgim yok doğrudur senin söylediğin.

genel olarak ben de mini hastasıyım fakat ikinci eline binmek istemiyorum. s ler de çok para, diğerleri de arkadaşın dediği gibi sportiflikten uzak geliyo bana. gene bi tarzı var ama daha çok "marjinal" denebiliyo.

tüp olayında ise ilk 2 seneden sonra bariz aksaklıklar görülmeye başlıyo. bizzat yaşıyorum ben. zaten belli bir kullanımdan sonra dizelle hemen hemen aynı yakmaya başlıyo. gazın da litresi 2lira yani az değil.
Sosyal ağlarda paylaş

1.9 TDI dizel leon bakıyorum suan 30 32 civarı piyasası ufaktan dolu bi araç bulursam teklifde bulunabilirim gencim bıktı mböyle orta yaş arabası kullanmaktan bu sefer oldukca spor birşey istiyorum bütçeye gore varsa başka arac modeli onerileriniz acıgım kafamda model kalmadı baka baka
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

İki arzunun da ortak kesişim noktası yok. Ya sportif ruhtan vaz geçeceksin, ya da ekonomik oluşundan. Belirlediğin fiyat aralığı sana ikisini birden sunmuyor.

1.8T bir Audi al 160HP falan, biraz chip ile oynarsan 180-190Hp alırsın. Ama illâ ki tüketim fazla olacak. Ama 35bin Tl civarında bulman mümkün; şöyle 2003 model civarı.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

1.6 fsi bile olmayan atmosferik motora chiple harcayacagın 800 900 lira sana 8-9 beygirden fazla guc vermez.hissetmezsin bile. tupu de koydun mu nötrler zaten. sacmalik olur.

senin araban 1.5 dizel yeni megane coupe, o paraya nası bulunur bilemiyorum gerçi

veya astra gtc. gorunumu gayet guzel, 1.6 motoru da basmayınca az yaktırılabilir. peformans tabiki beklemiceksin yaktırmak istemedigin icin.
astra gtc 1.6
xenonu bile var. mis gibi araba. pazarlıkla 27ye alırsın. usutne artık jant ses sistemi vs falan kalan paradan koyarsın
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...