Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bodrum/Marmariste Yılbaşı


Pickles

Öne çıkan mesajlar

Aramızda hiç yılbaşını bodrum ya da marmariste kutlamış olan ya da kutlanabilecek mekanları bilen varmıdır. Damsız girilmez mekanlar olursa daha iyi olur. 2.5 ay var ama aklıma gelmişken sorayım dursun burda konusu dedim. Sonrasında tabi kalıcak yer de lazım o yüzden makul olan otel motelleride yazarsanız sevinirim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Kisin fazla otel yok,var fakat hani o alisildik all-include yani hersey dahil cinsinden.
Belki 2-3 tane belki hic konaklama konusunda otel ve kalite ariyorsan bi acentalara bak derim yade internetden yilbasi paketi gibi vb.

Mekanlar,Barlar Sokagi gene haraketli olur yerli ve disardan gelenler ile.

Halkinas acik olsa bile gitmeni tavsiye etmem,yaz yada kis.Yazin guzel gece klubu ariyorsan Marine Club Catamaran..

Yilbasi icin dedigim gibi Barlar Sokagi , Carsi ` daki Mcdonalds in arkasinda kalan ara sokak yan yan barlar ve tekilacilar vardir orada bir bara gitmeden once cakir keyfini yakalayabilirsin.

Gerisi senin tarzina kalmis dinledigin muzige gore Rock Bar larda dam sorunu yasamazsin tabi 5 erkek girsen genede hop diyebilirler.Zaten rock bar olarak Adamik(Barlar sokagi tekilacilar tarafinda)Kule Rock Bar(Halikarnas Tarafina yururken solda sote yer ama en saglam rock bar)Halikarnasin dibinde Mavi Bar var gene..

Sonra balikcilar sokagi var garajdan inerken sag tarafda Cicek Pasaji hafasi verildi son 2-3 yildir. Raki Balik calgici keyfi falan...

Kafana takilan bir sey varsa sorabilirsin , Bodrum`lu degilim ama dogdugumdan beri burdayim :)

Biraz sacma olabilir belki bir normal bayan arkadasinla bile gelsen senin icin daha iyi olur cunku ortam ve sartlar kis aylarinda aslinda bodrum`da daha guzel.Daha sessiz sakin bir bodrum da az yagmurla asik bile olursunuz kendinize :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...