occisor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Her şey iyi tamam. Join Game diyoruz, 'Requesting Game..' de kalıyo amcam?! Sebep? Not : Ladin'i seviyorum.[signature][hline]occisor | makes your nightmares a reality!
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 ip yazmayi dene 195.174.96.4[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
occisor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Olumsuz. Gene oLmadı.. Hatta bu sefer firewaLL'ı kapatarak girmeyi biLe denedim. Sonuç aLınamadı! :( Not : Var mı Naazzzooorrr gibisi?..[signature][hline]occisor | makes your nightmares a reality!
Divin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 aynı sorun bende de var. Nedir bunun sebebi, daha önce böyle bişeyle karşılaşıp çözen oldu mu? İlk defa bi servera bağlanamama problemi çekiyorum
Divin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 ehe 5 saniye bekledim, 10 saniye bekledim, 15 saniye bekledim tekrar tekrar disconnect ve join yaptım olmadı yaılması gerekn başka bi ayar var mı?
Divin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 bu arada bu sadece paticik serverlarında oluyo... paticiğin sürümü kaç ki
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Hmm şifreni doğru yazdın mı ? bu arda forumdaki nickinlen mi giriyosun ?[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead
Proxa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 senle ilgili değil ben soldatı dünyanın en salak hatalarına sebebiyet veren oyunu seçiyorum abuk subuk d3d hataları veriyo sinir ediyo.bilgisayarına restart atmayı dene bazen bendede oluyo[signature][hline].
Apache Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 esc ye basıp belli bir süre sonra tekrar dene[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman..
Kennys Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 evet aynı sorun bendede war başka serverlara sorunsuz giriyor.
sysuey Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Arkadaşlar gelin benim serverıma 24 saat açık ve hatasız clientimimide çekerseniz her şey türkçe ve güzel bbir şekilde oynarsınız... www.geocities.com/csdostu/soldatclient.zip İçinde "Mutalak Okuyun " diye bir dosya var onu okuyunnlütfen ondan sonra oyuna bağlanabilirsiniz iyi oyunlar
sysuey Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Makinamın dinlenmesi içnide en az oynanan zamanlar mesela gece 3 ve sabah 10 arası gibi bi zaman lar arası bazen kapalı olablir dikkatinize !
Öne çıkan mesajlar