Luxor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 ıspanak yiyor orda, öyle atıyor tie fighterı. ona gelene kadar geminin önüne çıkan göktaşlarını, kruvazörleri elinin tersiyle kenara çekebilen adam bölümün biraz ilersinde gelen transport shipleri neden tie fighterları çarptırarak yoketmeye çalışsın ki? yıldız destroyeri indirmiş adamız, tükürerek düşüremiyor muyuz elin külüstür transportunu? çok ayıp.. ben bıraktım oynamayı iyi dayandım hatta.. 3. oyunda gezegenlerle bilardo oynaycaz beyaz top (hoth), siyah topu (coruscant), 3 numaralı deliğe (wormhole) sokar gibilerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Tyrannus said: abi ÇOK kötü oyun ya.nasıl moralim bozuldu yeni oynadım bunu da, ya iyi ki almamışım orjibalini. Aman diyim, çok kötü tad bırakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 hadi ya, benim oyunda kargodaydı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar