Sacros Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Merhaba, iki minik(3 cm ebatlarında) kara kaplumbağası ile tanıştım bugün. Nasıl bakılacağı ile ilgili biraz araştırma yaptım, patiye de sormak istedim. Var mı daha önce bakan? Dikkat etmem gereken şeyler nelerdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 pislikleri çok kötü kokuyor onların tek bilidğim bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 ahahaha bu geldi aklıma kaplumbağa denilince. http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=428344875905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Petshoptan almadıysan bulduysan hayvanları aldığın yere geri bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 doğanın dengesine karışma diyorsun, iyi güzel de, arkabahçemizden aşağı düşen minik yavrular bunlar. yaza kadar bakıp doğaya salmayı ya da ilgilenen biri olursa vermeyi düşünüyorum, tek derdim yaşatabilmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 marul çok severler bi de su koycan o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Bişi olmaz bırak aldığın yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 bisiklet binerken anayola çıkmaya çalışan bi kaplumbağaya denk gelmiştim, aldım yeşillik alana bıraktım yeniden ama büyük ihtimal bir şekilde ölüp gider herhalde o. Hani nasıl bakılacağı biliniyorsa alıp beslemenin bir zararı yoktur diye düşünüyorum. Gerçi benim karşılaştığım kaplumbağa şehirdeydi yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 cidden bunlara nasıl bakılıyor,benim ev arkadaşında vardı 2 tane,petshop tan taşları,şemsiyeleri yemleri herşeyleri tam şekilde hediye edildi.yem atıyoruz yemiyolar,öyle mal mal bakıyolar falan,1i öldü geçen gün,diğeride can çekişiyo gibi,sorunlumu lan bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=Pf4yvaasODo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar