El-Barto Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Valla sabah erken çıktığım için çok az bakabildim ama alışmak için zaman gerekicek sanırım. Bakabildiğim kadarıyla iyiydi ama köşe yazarlarını falan çok okuyamadım. edit: şimdi baktım internet sitesi de değişmiş.
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 içerik (ve yazarlar) eskisinden kötü bence ama tasarım olarak güzel olmuş, dergi gibi. otobüste, metroda falan güzel okunur.
El-Barto Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 İçerik çok değişmemiş ya şekil olarak. Yazarlardan da severek okuduğum 2.5 tane gitmiş, okuyacağım 1.5 tane gelmiş. Aşırı bir kayıp olarak bakmadım ama asıl büyük olayları nasıl vericekler onları merak ediyorum. edit: siteyi incelerken gördüm, köşe yazılarını yazarın sesinden dinleyebiliyosunuz. (gerçi sadece cüneyt özdemir'de gördüm ama belki diğerleri de okur yakında)
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 gazete dedigin oyle olur abi bence hicbiryerde okunmuyo suanki gazeteler okumaya calisinca da kontrolden cikiyo bi sure sonra gaste
El-Barto Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Sırrı süreyya önder de seslendirmiş. Çok sevdim ben ya bu özelliği.
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 internet sitesinden bahsediyorsunuz sandım başta.
uyurgezer Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 bende haber dergisi kıvamında olmuş. köşe yazarı yerine sokak yazarı denmişte bi tek hakkı devrim kalmış sanırsam eskiden. tasarımı beğendim ben ama güzel olmuş.
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 tasarım iyi bence. ama yazarlardaki değişim pek hoşuma gitmedi benim.
Öne çıkan mesajlar