Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Saber çizimlerini sevdim fakat Kingpin arkadaşımız Jedi olmadığından hareketler çok yavaş ve yumuşak kalmış. E doğaldır. Onun dışında çalışmalarınızın devamını beklioz.[signature][hline]:.Dynun .: ...only Dynun...zuhaha.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 olum güldürmeyin adamı sanki filmdekiler jediyda allahım yarappim onlarda bizim gibi nete giren elemanlar işte.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 harbi butun ortami bozan o slipten donme boxer ya genede draven guzel editlemi$ kingpinde iyi cevirmi$ ama ama boxerli jediiiiiiiiiiiiiiiii !!![signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... [Bu mesaj Disappear tarafından 20 Ağustos 2004 14:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 said: lord_elvyn, 20 Ağustos 2004 11:11 tarihinde demiş ki: lightsaberı ıh ınh diye kullanmışsın en sonunda o lightsaber öyle kullanılmaz. Filmin harbiden 4 te 1 i karanlık, romantic jedi kısmı ultra gereksiz, jedi müessesesinde ciddilik vardır cıvıklık yoktur. abicim deneme bu ya delirtmeyin adamı. deneme esas videodan 2 parça alınıp şeyler koyduk zevk için.. her boka ciddiyetle bakmayın yeter artık ya.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 padawan[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 said: theKingpin, 20 Ağustos 2004 14:53 tarihinde demiş ki: said: lord_elvyn, 20 Ağustos 2004 11:11 tarihinde demiş ki: lightsaberı ıh ınh diye kullanmışsın en sonunda o lightsaber öyle kullanılmaz. Filmin harbiden 4 te 1 i karanlık, romantic jedi kısmı ultra gereksiz, jedi müessesesinde ciddilik vardır cıvıklık yoktur. abicim deneme bu ya delirtmeyin adamı. deneme esas videodan 2 parça alınıp şeyler koyduk zevk için.. her boka ciddiyetle bakmayın yeter artık ya. kingpincim bak, deneme de bir çeşit çalışmadır ve deneme diye işin en boktanını yapmak zounda değilsin. FRP oynayan ve ilk defa karakter yaratan birinin eksiklerini gördüğünde bu denemeydi demem, acemi derim, dikkatsiz derim. Yani deneme bile olsa o lanet olası ışın kılıcını o kadar boktan sallamak zorunda değilsin. yani bu durumda sana acemi de derim, işi yaparken sallamadan yapmış derim. Yani sen orada ışın kılıcını o kadar püsürden sallamasaydın ahanda olmuş adam ilk denemesinde bile güzel iş çıkarmış derdim, ama diyemiyorum. Dememekte de haklıyım.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 yahu nasıl sallıcam abi hastamısın sen? elimde havada falan mı çevirim hey allahım ya ciddi saçmaladın yani gel koy buraya bak kardeşim sopa öle sallanmaz böle sallanır de ha tamam derim harbi bişey biliyormuşun sen derim susarım ama yeter ya insanın şevki var bilmemnesi var içine sıçmakta üstünüze yok.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Sopa çeviyorum ayrıca lightsaber çeviriyorum ve saber staff çeviriyorum gidin darth maul un hareketlerine bakın force kullanmadan oda kısıtlı hareketler yapıyor sopanın 2 ucuda lazer çünkü es kaza bi tarafına değerse uçarsın.. var sopa ile değişik hareketler yaparsın ama vücudunun bir tarafına değiyor işte olay burda lightsaber çevirmek ile sopa çevirmek arasındaki farkı anlamadan etmeden gelip burda ileri geri konuşmayın ha bide çok biliyormuş gibi.. ben kimseden nasihat almak için koymadım, zaten nasihat değil boklama olmuş bi bakıma yaptıklarınız dersiniz güzelcene.. şunu şöyle yapabilirsin daha iyi olabilirdi falan dersiniz.. o sopa öle çevirilmez , öne doğru yaptığın hareket yanlış, hep aynı hareketler.. sanki herkes 40 yıllık kungfu ustası a.k[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 kingpin hakli adamlar eglence olsun diye bi$i yapmi$ siz sanki star wars'un yenisini izliyomu$casina yorum yapmi$siniz[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 biz sadece senin daha iyi yapman için seni gazlıyoruz, sen bu lafların üzerine bi maul çekmez misin şimdi bize :)))[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 bu dediklerinizdeki gaz yerine kuru fasulye yerim ben daha iyi. birak ya ugrasmicam bu islerle, kimi kandiriyoz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 süper olmuş lan! :)[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 said: Draven, 20 Ağustos 2004 21:17 tarihinde demiş ki: bu dediklerinizdeki gaz yerine kuru fasulye yerim ben daha iyi. birak ya ugrasmicam bu islerle, kimi kandiriyoz. Yani lightsaberın kullanımı son anda mal olmuş dediysek fikrimizi söyledik. Ayrıca bu kadar kolay vaz geçiyorsan sana bir sözüm yok. Çalışıp çok baba filmler yapmak yerine biz fikrimizi söyleyip hoşuna gitmeyince pes ediyorsun, yakıştıramadım draven.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Bir sonraki filmde bence kamera acisini daha genis tutup su saberin boyunu uzatin soyle gosterisli bir sey olsun. Tum olay saberda ve senin onu kullanisinda. Hem Glow trailler de cok hos gorunur.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Abi anlamiyorsunuz, baba filmler yapmak istemiyorum. Bak soyle dusun, picassonun tablosuna bakiyorsun farzet: kadinin yuzu yamuk olmus, olmamis diyebilirmisin? hayir (yanlis anlamayin karsilastirmiyorum, sadece paralel bir benzerlik var) simdi siz bi adam boxer sortu ile vileda sopasiyla, paticik icin ozel cektigi videoya bakarken, yanlis sallamissin sopayi olmamis dersen adamin kafasi atiyo. paticikde elestri olayi sapitti resmen, asil yapici elestri nasil yapilir biliyormusunuz? boyle yakinda millet Yeni Gelenlere girecek, "ya oyle merhaba denmez boyle desen daha iyi olurdur". ciddiyim yakindir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 bence bu tür eğlence amaçlı yapılmış işlere yorum istenmemeli, sadece beraberce gülüp eğlenip geçmemiz lazım bu tür şeyleri. her thread'de aynı tartışma içine girmemek en iyisi olucaktır. Gerçekten ben biraz zevk alıp eğlenmek istiyorum şu bölümde bişeyler yazarken. Başka bişey olur onda ciddiyet takınabiliriz ama bunlarda bunu yapmayalım.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 ya tamam olum ya süper yapmışın.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 lord ne yapmaya calisiyorsun anlamiyorum, anliyan varsa anlatsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 said: horacegoesskiing, 20 Ağustos 2004 21:20 tarihinde demiş ki: süper olmuş lan! :) Yemin ediyorum bu adam diyorsa başka kimsenin yorumunu dikkate e almam çünkü gözümle gördüğüm kadarıyla bu adam sanat eserleri yaratacak kabiliyette birisi...[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 said: Draven, 21 Ağustos 2004 02:44 tarihinde demiş ki: lord ne yapmaya calisiyorsun anlamiyorum, anliyan varsa anlatsin. kal geldi abi ondan saat zate olmuş 3 yani salla.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 bu arada yorumlarından dolayı oky ye teşekkürlerimi ve ayrıca güzel yorumları için disp e teşekkürümü.. VE ve ve .. diğer bütün olumlu eleştri yapanlara teşşekkürlerimi iletirim çünkü bu bir hazır video değil renk ve glow koyulmamış normalde yaklaşık 45 olan videonun sadece 5 sn si tekrar edilmiş olarak o yüzden.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 boxerlı jedi nolcak[signature][hline]Aranel Elanessë |êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 abi tamam bırak ya ne boxer ı adamlar yapmış bişey eleştirmeyelim yani yaptıklarıyla kalsınlar ilerletmesinler işi.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 sende orasını algılayamıyorsun zaten burda ilerleticek bişey yok bu esas video değil allahım ya.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 lord elvyn bak kulaanı çekicem ama ha.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar