Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Öyle de diyebiliriz aslında evet.Rakıyla aşka dönüşüyo tabi.Şimdi normaliz asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 O "duygusal boşluk" dediğiniz şey insana çok zavallıca şeyler yaptırabiliyo yiea. Ne fena. sddfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 fiziksel boşluğunuz varsa mesajlarınızı bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 napae said: O "duygusal boşluk" dediğiniz şey insana çok zavallıca şeyler yaptırabiliyo yiea. Ne fena. sddfg Ya neler yapmışım..Hem eski sevgilime öyle duygusal mesaj atmışım sonra işte patiye yazdığım sıralarda başka bi kızla yakınlaşmışım.Kızla karşılaştım da demin bi de çarşıda sarıldı etti İçki neyime benim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Cons said: fiziksel boşluğunuz varsa mesajlarınızı bekliyorum ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Tolga hala kişisel banın açılmadı mı abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Açılmasın abi böyle şeyler yazıveririm sonra falan aman ya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar