Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 skid row - i remember you[signature][hline]Grandmaster Hamburger
BoNzO Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 eglenceli sarki istiyosan kesinlikle darkwing e katiliyorum[signature][hline]Is There Anybody Out There??
Caranlothwen Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Anathema - A Natural Disaster os no matter what i say no matter what i do i cant change what happened No matter what i say no matter what i do i cant change what happened no no I can't change just slipped through my fingers and i feel so ashamed You just slipped through my fingers and i have paid.[signature][hline]"Your love lies deep" you said... Deeper shall be the wound between your legs
Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Kurtlar vadisinden Selanik türküsü vb. bu nevi kurtlar vadisi şarkıları gerçekten derin izler bırakabiliyor... Her dinleyişimde aklıma karım gelior.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah...
Draven Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 beni yakip yikan tek bir sarki vardir, oda bu Pink Floyd - Julia Dream
darkness_dream Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 bilirim ayrılıkla karışık aşk acısını...Nodoubt_Dont speak, Brayn Adams_Everything i do ,Duman_Herseyi yak ,Teoman_Kupa kızı ve sinek valesi ,Teoman_Sevdim seni bir kere ,Teoman_Senden önce senden sonra ,Kenan Dogulu_Pamuk ....şimdilik bukadar hatırlıya biliyorum.daha farda bazılarının adından emin degilim..[signature][hline]darkness_dream
darkness_dream Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Bam başka bir halin vardı Farketmeden beni sardı yaşanacak çok şey vardı.bu kalp seni unuturmu bu kalp seni unuturmu kalbim seni unuturmu...oysa düşlerim başkaydı birden bire yarım kaldı yaşanacak çok şey vardı bukalp seni unuturmu bu kalp seni unuturmu kalbim seni unuturmu....vs..vs...sen istedin ben dinledim senden ayrı olmaz dedim en sonunda bende sevdim şimdi beni kurtar gönül...... mesela bu şarkıyıda bolca dinleye bilirsin.bu şarkının yeri bende çok özel.nedenini bilmiyorum belkide aşkımın bitanemin şarkısı çok sevdigi sarkılardan biri oldugu içindir.[signature][hline]darkness_dream
_romance_ Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 sensizliğin acısını sen nereden bileceksin sen hiç sensiz kalmadın ki... ... mevsimleri saymadın ki ... İlhan İrem[signature][hline]hey gidi'nin gece hazları... Işık ve Sevgiyle..
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Opeth-To bid you farewell(tuylerim diken diken oluyo bu sarkıda benim)[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM
elle_iphe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 should ı stay or should ı go clocks[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Cem Karaca - Tamirci Çırağı Barış Manço - Kol Düğmeleri Barış Manço - Unutamadım No Doubt - Don't Speak Anathema - Angelica Anathema - One Last Goodbye Şebnem Ferah - Sil Baştan Şebnem Ferah - Babam oğlum daha çok..
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 said: Proxa, 20 Ağustos 2004 13:44 tarihinde demiş ki: one last goodbye da değil :) Nasıl değil... bir aşk olduğu ortada bir ayrılık olduğu ortada eee ne tür bir ayrılık olduğu önemli mi... sonuçta aşk acısında dinlenecek bir şarkı...[signature][hline]Kız arkadaşıma mesaj atarım: -Uyudun mu? -Hayır sen?
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 ölen annesi için yazılmış bi şarkı o ama ben şarkının yazılış amacı ile değil kendi hissettiğim duygular ile dinlerim şarkıyı isterse gitarının çalınmasından bahsetsin[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Eh tabii bilemeyeceğim ne için yazmış şarkıyı ama lyriclerine bakarsa bilerek fazla specific yazmamış yani sadece birinin çekip gitmesinden bahsediyor ve ona olan sevgisini anlatıyor...[signature][hline]Kız arkadaşıma mesaj atarım: -Uyudun mu? -Hayır sen?
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 uzmanı olarak damarın krallarını açıklıyorum ;)= rainbow - can't let you go whitesnake - now you'r gone mr.big - just take my heart ozzy osbourne - old LA tonight alice cooper - hell is living without you def leppard - from the inside msg - nightmare simply red - if you dont know me by now diana ross - do you know where you going dire straits - tunnel of love wet wet wet - goodnight girl satriani - why satriani - crying ilk etapta aklıma gelenler. evde olsam playlistten daha damar bi liste veriridim ama bunları dinlersen ard arda aşk acısı yanında hava gelir ;)=[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting
duende Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 behind blue eyes-limp bizkit dont speak-no doubt dumb-nirvana forever-kiss god of thunder-kiss dont wanna miss a thing-aerosmith my girl-nirvana my immortal-evanisecence like a stone-audioslave creep-radiohead(favorim hem so hem muzik olarak) daha cok var ama bunu dinleyen asık zırıl zırıl aglamaya baslar zaten[signature][hline]im not like them nut i can pretend
Öne çıkan mesajlar