Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 nası bişey abi bu alırken "lan adını değiştirmişler aynı yeşil fıstıklı çikolatayı düdüklüyolar yine ay ışığında kabukları soyulmuş fıstık ayağına" dedim ben böyle güzel fıstıklı çikolata görmedim arkadaş. arasan böyle fıstığı bulamazsın lan resmen bildiğin taze yeşil fıstık yeni toplanmış 5 saniye önce çikolatanın içine konmuş. origami oldum http://4.bp.blogspot.com/_O0ah_LO3LiI/SxUctt1eQ1I/AAAAAAAAS2Y/3MgmS02PVCw/s1600/Nestle-Turkiye-de-100.-yilini1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 a ları boldlayarak bize bişey anlatmak istiyorlar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 subliminal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 hmm anlamadım ben ne farkı varmış simdi normal damaktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 boşverin abi a'ları direk alıp yiyin, diğer çikolataların fıstıkları plastik tadında kalıyor bunun yanında sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 bendaane diye mi okunuyo bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 barbu said: hmm anlamadım ben ne farkı varmış simdi normal damaktan bilmiyorum hiç yeni henüz yeni toplanmış yaş yeşil fıstık yedin mi onun tadı kurutulmuş vs yeşil fıstıktan farklıdır, rafine edilmemiş. işte o halini koymuşlar çikolataya acayip yakışmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 yemedim sanırım öyle. alıp deniyim madem hemen yarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 gondersene lan bi paket,merak ettim, bu senin yaptigin ayib. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 sen gel ben alcam sana :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 çok iğrenç bişeye benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 evet çok iğrenç yeme sakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 damak guzel oluyor ya bende seviyorum hem bihterlisi hem anteplisi var onu pek bi severek yiyorum. bihter olsa da yesek tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 ekşide ünlü olmadan yiyeyim. sonra tiksinyiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar