Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Nasıl olmalıdır? Şimdi ortada belli bir proje var ve bu proje konusunda yazılımcı ile şirket arasında uzun vadeli bir anlaşma imzalanacak. (gerekli destek, maaş, anlaşmanın feshi vs.vs.) Bu anlaşma içerisinde dikkat eilmesi gerekecek maddeler ne olmalıdır? Patinin bilişim alanında çalışan insanlarından yardım talep ediyorum ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 bize okulda ogretilen ilk sey, anlasma imzalarken neyi yapicaklarinizi neyi yapmayacaklarinizi kesinlikle belirtin olmustur. sapik sapik istekleri olabilir clientin. bunun disinda daha birsuru faktor var tabi, bize ogretilen. Mesela projenin buyuklugune gore cost estimation yapilabilir uc assa bes yukari bu fiyata mal olcak denebilir. function point veya object pointlerini dogru tutturursan cocomoII gayet basarili(imis) cost estimation konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Şöyle diyeyim o zaman yazılım zaten hazır ve 1-2 gün içerisinde kullanımına başlanılacak. Anlaşma destek üzerine olacak. Burada ben bu destek anlaşması, benim ömrümü yemesin başka işler de yapabileyim şeklinde birşey imzalamak istiyorum. Sallıyorum istenilen destek 15 yıl. Bu tür işlerde nelere dikkat edilmek gerekir acabağ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar