Chastise Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Selamlar. Yakın zamanda twin pedal alma planım var. 1-2 marka arasında kaldım, buraya da danışayım dedim. DW 2000 serisi DW 8000 serisi Tama Iron Cobra Flexiglide Tama Iron Cobra Jr. Tarz olarak metal ağırlıklı kullanacağımı düşünüyorum, o yüzden rahatlığı ve hızı önemli. Yukarıda saydıkalrım arasında en pahalısı da Flexiglide. 560 TL'ye buldum, aklım da ona kayıyor devamlı. Bu işlerden fazla anlamadığımı da ek olarak belirteyim önceden hehe. Şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 bende bir maxtone pedal var istersen satabilirim hiç kullanmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 maxtone ile fazla ilgilenmiyorum maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Flexiglide al. hem rahat edersin, baktın sarmadı yaylar çıkartırsın bi sorun yaratmaz. paşalar gibi kullanırsın. yalnız aldıktan sonra fazla sıkma vidaları. yalama oluyor çok rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meabbics Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 davula yeni başladıysan bence alma sağ ayak çok tembelleşiyo ve hi hat kullanmayı öğrenemiyosun doğru düzgün .. ama illa alcaksan da çalcağın metalin türüne de bağlı tabi longboard al en başından ona alış 300lü metronomlara çık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 iron cobra iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 metal çalacaksan iron cobra'da flexi alma, powerglide al. flexi fazla yumuşak gelir, darma duman olursun-edersin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar