Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ÇOK ACİL A rh (-) KAN LAZIM..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar merhaba;

İstanbul bağcılar araştırma hast. yatmakta olan aile dostumuz için pazartesi gününe kadar 4 donör lazım. Pazartesi günü hastanede bulunmaları isteniyor. Çok zor bulunan bir kan lütfen yardımcı olunuz arkadaşlar zor durumdayız. Lütfen bana ulaşınız

05357378833 (Hamza Ünver)
Mesaj tarihi:
Abi pzt sabah ameliyat olacak ve kanın hazır olması gerekiyor. Yani kan vericek kişilerin orda olması gerekiyormuş , hastaneden verilen bilgi bu şekilde...
Mesaj tarihi:
Bizden ananem icin ayni kan tipinden istemislerdi, ayni kan grubundan 6 kisi cikmayinca cevreden herhangi bir kan grubu da olur, yeterki verilen unite kadar kani tekrar verin hastaneye demislerdi.

Benzer bir seye olur derler mi diye sormanizda fayda var.
Mesaj tarihi:
Bulamadık.. Kaybediyoruz hastayı.. Sabah 8.30 dan beri kan bekliyor hastanede.. Bulunan kan stokları tükendi , yeni getirilen donörler kullanılamaz çıktı.. Hala ameliyatta makina ile yaşatıyorlar , serum takviyeleri ile.. Acil bulmamız lazım kan vericek kişiyi.. Allah rızası için çevrenize , eşinize dostunuza söyleyin. Gerekirse parayla vericek birilerini bulalım.. ne yapmak gerekiyorsa onu yapalım...
Mesaj tarihi:
Su konu dert oldu resmen bana. Dunden beri ariyorum birilerini yana yana ama bulamadim kimseyi. Kimse yok mu birader kan verecek ya ?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...