suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Arkadaşlar merhaba; İstanbul bağcılar araştırma hast. yatmakta olan aile dostumuz için pazartesi gününe kadar 4 donör lazım. Pazartesi günü hastanede bulunmaları isteniyor. Çok zor bulunan bir kan lütfen yardımcı olunuz arkadaşlar zor durumdayız. Lütfen bana ulaşınız 05357378833 (Hamza Ünver) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 4 ünite kolay bulursun kızılaya gidin para ile satıyorlar hemen basınca parayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Abi pzt sabah ameliyat olacak ve kanın hazır olması gerekiyor. Yani kan vericek kişilerin orda olması gerekiyormuş , hastaneden verilen bilgi bu şekilde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 yarına kadar kimse çıkmazsa, $$$ önerin kesin çıkar birileri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 tepeye astım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 an itibariyle bakudeyım ben 3-4 güne donucem ınsallah, direk uğrarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Bizden ananem icin ayni kan tipinden istemislerdi, ayni kan grubundan 6 kisi cikmayinca cevreden herhangi bir kan grubu da olur, yeterki verilen unite kadar kani tekrar verin hastaneye demislerdi. Benzer bir seye olur derler mi diye sormanizda fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Bulamadık.. Kaybediyoruz hastayı.. Sabah 8.30 dan beri kan bekliyor hastanede.. Bulunan kan stokları tükendi , yeni getirilen donörler kullanılamaz çıktı.. Hala ameliyatta makina ile yaşatıyorlar , serum takviyeleri ile.. Acil bulmamız lazım kan vericek kişiyi.. Allah rızası için çevrenize , eşinize dostunuza söyleyin. Gerekirse parayla vericek birilerini bulalım.. ne yapmak gerekiyorsa onu yapalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 ah ulan çok kötü hissediyorum bak şimdi. Allah Acil şifalar versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Su konu dert oldu resmen bana. Dunden beri ariyorum birilerini yana yana ama bulamadim kimseyi. Kimse yok mu birader kan verecek ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Konuyu kitleyebiliriz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 başınız sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar