CwzX Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 arkadaşlar her seferinde düzeltmeme rağmen internet explorer homepage im http://69.50.191.50/? şeklinde değişiyor ve bu google gibi bir arama sitesi bunu nasıl düzeltebilirim acep düzeltmemden yaklaşık 15 dakka sonra falan eski haline dönüyor yardımlar için teşekkürler[signature][hline]çocuk büyür babası kadar olur ondan sonra efendim ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Ben olsam formatlardım :D Tavsiye: Surf yaparken önünüze gelen her şeye "yes" demeyin.[signature][hline]Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 ad-aware + spybot ?! Arama yapsaydın bu konu ile ilgili çok başlık bulabilirdin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Trojan Guarder diye bi program var. www.download.com'dan indirebilirsin. İçinde IE'yi istediğin gibi düzenlemeni sağlayan bi programcık var. Kilitlendiğinde değiştiriyor homepage'i fln. Kilidi açıyor gerekirse... belki işine yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 CWShredder diye bir program var onu çek büyük ihtimalle düzelir olay[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim Boojack, 19 Ağustos 2004 01:01 tarihinde demiş ki: Yavşak dicem kızacaksın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 bilgisayarına spy girmiş. ad aware ve spyware yükle ve scan yap. Daha sonra tüm cookie leri sil. Geçecektir. Bi daha da kötü sitelere girme onlarda oluyo spyware. ;)[signature][hline]This fire is burnin' and it's out of control It's not a problem you can stop It's rock n' roll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar