sirplayA Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Merhaba; Daha oncede dedigim gibi yurt disinda olup ping attigimizda 70 ile 80 ping arasi olan bir firma ila gorusmelerim var di demistim ve sizlerle paylasmak istedim http://www.hosteurope.de/index.php4 Bu adresi inceleyin Alman firmasi. Ve baya da cazip fiyatlar 1500 gb aylik trafic filan herkesin isini gorur ve suanda Alman'yada server hosting'de ilk siralarda olan bi firma.[signature][hline]Living for [Bu mesaj sirplaya- tarafından 21 Ağustos 2004 18:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Web sitesiyle dedicated hostu aynı networktemiymiş?[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler... Krynn Online Project Owner and Core Developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 öyle bişey dememiş? belki weble dedicatedler aynı omurga üzerindedir mesala?[signature][hline]how much longer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Yurt dışımı? Allah korusun...[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Kazma,kurek yorumlar yapmayalim.Zaten gerekli aciklama sitede var bu arada ping atmak isterseniz sirketin bana sunucularin hizini test amacli bir ip vermisti 80.237.205.14 bu ip'ye ping atabilirsiniz. Dikkat ederseniz kurulum parasi vs.. filan var USA deki firmalar kadar ucuz deil ama gercekten cok kaliteli bir firma.[signature][hline]Living for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Ok arkadaşlar ancak bu hosting ile anlaşmadan önce The Coder'ın yazdıgı bağlantı thredini+bir arama yaptırarak yurt dışı baglantısı ile ilgili butun konuları okuyun,tecrübe alın karar sizin tabiki...[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laughin__ Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Yurt dışı bağlantıyı pek tutmuyorum açıkçası Beş para etmez[signature][hline]Elegance UO Forumlar... Ölüme Giden Atardamar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 yurt dışı bağlantılarının her tatil arifesi gittiği bir ülkede brr[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar