goldbären Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 pentesileya gözümden yaş geldi abi, yaşa, var ol! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Yazılanları görünce aklıma geldi, ytu de okurken akşam 8 i geçe otobüse bincez, 112 ye beni almadan gitmesin diye yemin ederim kapısından tutunmuştum, hatta bi müddet gövdemin yarısı dışarıda yarısı içeride gittik sonradan insafa geldiler içeri aldılar beni. Hey gidi günler:> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 şu allahın belasına bineceğime hergün yürüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 eheuheuh baya bindik bizde zamaninda mezun oldum gerci :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Pent paylastigin resim yüzünden tükürükler saca saca güldüm abi, millet bana bakiyo. nasil bi otobüs abi o ya hahaha mecidiyeköy besiktas arasi bi otobüs var 30m, dershaneye gittigim zamanlarda binerdim. Yagmurlu havada hic cekilmez. Arkasindan 2. bi 30m daha gelirdi bazen cok dolu oldugunda millet arkadakine inatla binmez önde sikisirdi. Bazen disarda kalan bile olurdu kavga cikardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 oh shi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 ben bayadır şemsiye açıldığını görmedim 525te, artık o üstteki havalandırma şeylerinde hiç problem çıkmıyor sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar