Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Daha dün Cm deydi şimdi gerçeği karşımda

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Beyler sizde benim gibi şeyler hissettiniz mi merak ettim İsveç in Avrupa Kupası maçlarında fark ettiyseniz kadroda Cm 01 - 02 oynayanların çok iyi tanıdığı Kim Kallstrom vardı daha o zamanlar uyduruk bir takımdaydı şimdi milli takımda oynuyor valla ağlamaklı oldum[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Mesaj tarihi:
farkettik de ağlamaklı olmadık :)

Saviola River'da sübyanken, Riquelme 17 yaşındayken, Ronaldinho ünlü değilken hep CM de iyiydiler zaten, CM'nin scouting i her zmn iyi olmuştur ki oyunun bu kdr tutulmasının nedenlerinin önde geleni de budur..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Mesaj tarihi:
said:
bLaQ, 21 Ağustos 2004 19:40 tarihinde demiş ki:
farkettik de ağlamaklı olmadık :)

Saviola River'da sübyanken, Riquelme 17 yaşındayken, Ronaldinho ünlü değilken hep CM de iyiydiler zaten, CM'nin scouting i her zmn iyi olmuştur ki oyunun bu kdr tutulmasının nedenlerinin önde geleni de budur..

+1[signature][hline]Nazosu!Var mı KoBe gibisi?
Mesaj tarihi:
Yaw onlar ayrı onlar Ronaldinho hariç hepsi iyi takımlarda başladılar bu arada 98 öncesi oyunların scoutu yoktu :D
93 de hatırladığım Vieri azmandı o zaman çok bilinmezdi 94 de kim iyiydi hatırlamıyorum yetenekli olarak 95 de Damiano Tommasi 96 da Richard Rufus 97 Micheal Ball , Pires - O zmanlar Metz deydi - vb....[signature][hline]Lil'Alur for Shar

[Bu mesaj screamer tarafından 21 Ağustos 2004 19:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Swos ayrı mesela bkz

Sonny Silooy
John Scales
Savio
Andreas Kopke
Nicola Berti
... daha çokkkkkkkk var Swos Cm kadar olmasa da ömrümü tüketti[signature][hline]Lil'Alur for Shar

[Bu mesaj screamer tarafından 22 Ağustos 2004 00:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yaw zaten 4 4 2 oynardım dm c kesinlikle defans olurdu değer kazansın diye ayrıca m c de forvet olurdu Hatırlıyorum oyunda Savio çok sert şut çekerdi benim paraya göre forvet sıralamam vardı

Ian Cox ---> Amokachi ----> Zıckler ----> Papin ----> Savio ----> Klinsmann ----> Baggio ----> Romario diye[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Mesaj tarihi:
Bana hızlı forvet gerek Zıckler gerek ve hatta bütün oyuncular hızlı olmalı oyunun temeli hızdı bir de oyun 2015 de seni otomatik emekli ederdi o na çok kıl olurdum[signature][hline]Lil'Alur for Shar
  • Yeni Oluştur...