Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Daha dün Cm deydi şimdi gerçeği karşımda

screamer

Öne çıkan mesajlar

Beyler sizde benim gibi şeyler hissettiniz mi merak ettim İsveç in Avrupa Kupası maçlarında fark ettiyseniz kadroda Cm 01 - 02 oynayanların çok iyi tanıdığı Kim Kallstrom vardı daha o zamanlar uyduruk bir takımdaydı şimdi milli takımda oynuyor valla ağlamaklı oldum[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Sosyal ağlarda paylaş

farkettik de ağlamaklı olmadık :)

Saviola River'da sübyanken, Riquelme 17 yaşındayken, Ronaldinho ünlü değilken hep CM de iyiydiler zaten, CM'nin scouting i her zmn iyi olmuştur ki oyunun bu kdr tutulmasının nedenlerinin önde geleni de budur..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bLaQ, 21 Ağustos 2004 19:40 tarihinde demiş ki:
farkettik de ağlamaklı olmadık :)

Saviola River'da sübyanken, Riquelme 17 yaşındayken, Ronaldinho ünlü değilken hep CM de iyiydiler zaten, CM'nin scouting i her zmn iyi olmuştur ki oyunun bu kdr tutulmasının nedenlerinin önde geleni de budur..

+1[signature][hline]Nazosu!Var mı KoBe gibisi?
Sosyal ağlarda paylaş

Yaw onlar ayrı onlar Ronaldinho hariç hepsi iyi takımlarda başladılar bu arada 98 öncesi oyunların scoutu yoktu :D
93 de hatırladığım Vieri azmandı o zaman çok bilinmezdi 94 de kim iyiydi hatırlamıyorum yetenekli olarak 95 de Damiano Tommasi 96 da Richard Rufus 97 Micheal Ball , Pires - O zmanlar Metz deydi - vb....[signature][hline]Lil'Alur for Shar

[Bu mesaj screamer tarafından 21 Ağustos 2004 19:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yaw zaten 4 4 2 oynardım dm c kesinlikle defans olurdu değer kazansın diye ayrıca m c de forvet olurdu Hatırlıyorum oyunda Savio çok sert şut çekerdi benim paraya göre forvet sıralamam vardı

Ian Cox ---> Amokachi ----> Zıckler ----> Papin ----> Savio ----> Klinsmann ----> Baggio ----> Romario diye[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...