screamer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Beyler sizde benim gibi şeyler hissettiniz mi merak ettim İsveç in Avrupa Kupası maçlarında fark ettiyseniz kadroda Cm 01 - 02 oynayanların çok iyi tanıdığı Kim Kallstrom vardı daha o zamanlar uyduruk bir takımdaydı şimdi milli takımda oynuyor valla ağlamaklı oldum[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 farkettik de ağlamaklı olmadık :) Saviola River'da sübyanken, Riquelme 17 yaşındayken, Ronaldinho ünlü değilken hep CM de iyiydiler zaten, CM'nin scouting i her zmn iyi olmuştur ki oyunun bu kdr tutulmasının nedenlerinin önde geleni de budur..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 benmde son cm de keşfettim kenan hasagic şu an antepin kalecisi ki... adu da öyle vs vs[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 said: bLaQ, 21 Ağustos 2004 19:40 tarihinde demiş ki: farkettik de ağlamaklı olmadık :) Saviola River'da sübyanken, Riquelme 17 yaşındayken, Ronaldinho ünlü değilken hep CM de iyiydiler zaten, CM'nin scouting i her zmn iyi olmuştur ki oyunun bu kdr tutulmasının nedenlerinin önde geleni de budur.. +1[signature][hline]Nazosu!Var mı KoBe gibisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Yaw onlar ayrı onlar Ronaldinho hariç hepsi iyi takımlarda başladılar bu arada 98 öncesi oyunların scoutu yoktu :D 93 de hatırladığım Vieri azmandı o zaman çok bilinmezdi 94 de kim iyiydi hatırlamıyorum yetenekli olarak 95 de Damiano Tommasi 96 da Richard Rufus 97 Micheal Ball , Pires - O zmanlar Metz deydi - vb....[signature][hline]Lil'Alur for Shar [Bu mesaj screamer tarafından 21 Ağustos 2004 19:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 97 de pires metz deydi eet :) bende swos da keşfetmiştim onu eheh[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Swos ayrı mesela bkz Sonny Silooy John Scales Savio Andreas Kopke Nicola Berti ... daha çokkkkkkkk var Swos Cm kadar olmasa da ömrümü tüketti[signature][hline]Lil'Alur for Shar [Bu mesaj screamer tarafından 22 Ağustos 2004 00:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 benm cm den çok tüketti walla :) nesta war asıl nestayı dm oynatrdm ondan hızlısı yoktu larsson kambuur daydı papin wardı baresi wardı ehue[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 yaw zaten 4 4 2 oynardım dm c kesinlikle defans olurdu değer kazansın diye ayrıca m c de forvet olurdu Hatırlıyorum oyunda Savio çok sert şut çekerdi benim paraya göre forvet sıralamam vardı Ian Cox ---> Amokachi ----> Zıckler ----> Papin ----> Savio ----> Klinsmann ----> Baggio ----> Romario diye[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 amokachi mi yapma be :) ben S siz forvet almazdm :p sanchez çılgn şut çekiodu ama çok yawaştı.. orta sahadan gol geyii wardı çaprazdan canm çekio oyniyamıorm of[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Bana hızlı forvet gerek Zıckler gerek ve hatta bütün oyuncular hızlı olmalı oyunun temeli hızdı bir de oyun 2015 de seni otomatik emekli ederdi o na çok kıl olurdum[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 euheu ben o zamana kadar otakımdan bayardm :p[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Milli takım geyiqleri güzel oluyordu ama bir senede 6 7 maç yapınca sezon çabuk bitiyordu[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 orası öle :-/ ama oyun bide kendin oynayınca güzeldi :p izleyecein oyuncu işaretliodn filan[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 adamın tepesinde devamlı beyaz beyaz bir şeyler parlıyordu[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar