Jesperian Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 arkadaslar zyxel prestige 630 adsl modemim var. pc ye usb baglantılı bi de adsl girisi var tel. jak girisi. pc netteyken telefondan sesim normal gidiyor fakat karsıdaki ses bana cok derin geliyor. pc nin baglı oldugu hattan splitter la bagladım telefonu ama yanlıs olmus olabilir tavsiyelerinizi bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jesperian Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 splitter arızalıymıs degistirdim ve sorun cozuldu eiwalla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Splitteri modemi bağladığımız hatta mı yoksa telefonu kullandığımız hatta takalım?Benim splitterda tel için ayrı modem için ayrı giriş var ama bilgisayarla telefon farklı prizlerden bağlı.[signature][hline]!!! No PaNiC AfTeR PAnDiC !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 splitter'dan farklı şeyler kastediliyor bazen eğer aynı hatta bağlanacak telefonla sorunsuz görüşme yapmak istiyosanız telefona giden hatta bağlanan bir filtre kutusu var, onu modeme giden değil telefona giden hatta bağlamak gerekiyor ama bazılarında tek giriş çift çıkış olur, o zaman sorun yok direk prizden geleni kutuya, çıkışları da birini modeme diğerini telefona bağlıyosunuz iki ayrı prizden ama aynı telefon numarasından ADSL kullanılıyosa o zaman o filtreleme zımbırtısını telefona bağladığınız prizden sonra kullanmak gerekiyor[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar