Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 atmayın ya tamam kısmetımı baglıyorsunuz
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 aslında filmin adını yazıp sonuna online izle falan gibisinden şeyler yazınca bi sürü site çıkıyo. bi kaç kere bu yolla izlemiştim ben. onun dışında dosya indiremediği için diziport.com kullanan bi arkadaşım var, ama film var mı içeriklerinde bilemicem.
toggie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 kitlenirse öm atın diye bisey yok abicim. illegal olan hersey yasak iste forumda. zaten bunu bilerek yazmıssın. once baslıgı ac, sonra yasaksa kilitlensin, öm atın de ne guzel :) no offence.
toggie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 ha kendine istemiyosan tamam o zaman ahahahaha. ya niye rage'e girdin ki? ben genel olarak uyarmak istedim yani kızım sana soyluyorum gelinim sen anla gibisinden. kisisel olarak bi saldırı algılama yani. yorunge nedeniyle senin icin daha iyi ayrıca.
cemss Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 sana iyilik ediyoruz. uzun vadede anlayacaksın.
Öne çıkan mesajlar