Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 sayı artarsa kişi başına düşen birim yaratıkta azalır doğru ama dediğim grup kadar hızlı kesemezsin 8 kişiyle paylaşılsa bile 30 saniyede sömürdüğün umber hulk ın hesabı olmaz :P[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Bide FoP ne oluyor ? Font of power mı?[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copperelf Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 sömürülen yaratığın birde spawn time'ı var. o grupla df nin içinde dolap beygiri gibi dönüp durursun. birde herkese eşit dağılmaması durumu var. 1000 diamonddan sadece 40 tanesinin sana düşmeyeceğinin hiç bir garantisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 aylar oldu DF a gitmeyeli ama gatekeeper dommel in oralarda spawn sorunu yoktu sanırım veya chingling souls :P[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 biz xayder'la gunduz df'e dalip mekik dokuyoruz, princess, knight room, hulk room tekrar princess seklinde. :) kurutuyoruz birazcik cok da iyi dia cikiyo. bot'a bg koyuyorum ara sira kek sbler pa vurmaya calisiyolar bot'a onlardan da rp aliyoruz biraz. :)[signature][hline]Proxa, 12 Ağustos 2004 16:53 tarihinde demiş ki: g*tüm ben [Bu mesaj thanatos tarafından 18 Ağustos 2004 18:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 said: Soth, 16 Ağustos 2004 09:53 tarihinde demiş ki: derhal df ye gdiyorum merce ve bot var bana bi paladin laziım:) gerci kay/alb de df nin bize gecmesi baya uzun zaman alcak gibi dun aksamki gorrdugum magzaradan sonra:) sende acık akıl olsa benle takılırsın orda ama işte nerdeee... :p[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 aha olm tamam benim bot ve merce ile senin necro:D ikisinide full bufflarim miss[signature][hline]I've become more powerful than any jedi,even YOU Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay Mothman-lvl 49 buffbotmuş-Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Dog Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Bana gore en iyi para kazanma yolu scroll farmıdır koyarsın evine temiz para kazanırsın bizim realmde df diye bisey olmadıgı icin orda nasıl para kazanılır bilemiyorum.:([signature][hline]Mid/Merlin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 ehuah +1 bu sabah bi kale kuşatması için bg başlatmayı denedim df için kimse iplemedi :p[signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar