Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DAOC'da en para kazanmanın en iyi yolu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sayı artarsa kişi başına düşen birim yaratıkta azalır doğru ama dediğim grup kadar hızlı kesemezsin 8 kişiyle paylaşılsa bile 30 saniyede sömürdüğün umber hulk ın hesabı olmaz :P[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki:
Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.
Mesaj tarihi:
Bide FoP ne oluyor ?
Font of power mı?[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
sömürülen yaratığın birde spawn time'ı var. o grupla df nin içinde dolap beygiri gibi dönüp durursun. birde herkese eşit dağılmaması durumu var. 1000 diamonddan sadece 40 tanesinin sana düşmeyeceğinin hiç bir garantisi yok
Mesaj tarihi:
aylar oldu DF a gitmeyeli ama gatekeeper dommel in oralarda spawn sorunu yoktu sanırım veya chingling souls :P[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
biz xayder'la gunduz df'e dalip mekik dokuyoruz, princess, knight room, hulk room tekrar princess seklinde. :)
kurutuyoruz birazcik cok da iyi dia cikiyo.
bot'a bg koyuyorum ara sira kek sbler pa vurmaya calisiyolar bot'a onlardan da rp aliyoruz biraz. :)[signature][hline]Proxa, 12 Ağustos 2004 16:53 tarihinde demiş ki:
g*tüm ben

[Bu mesaj thanatos tarafından 18 Ağustos 2004 18:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Soth, 16 Ağustos 2004 09:53 tarihinde demiş ki:
derhal df ye gdiyorum merce ve bot var bana bi paladin laziım:) gerci kay/alb de df nin bize gecmesi baya uzun zaman alcak gibi dun aksamki gorrdugum magzaradan sonra:)

sende acık akıl olsa benle takılırsın orda ama işte nerdeee...
:p[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
aha olm tamam benim bot ve merce ile senin necro:D ikisinide full bufflarim miss[signature][hline]I've become more powerful than any jedi,even YOU

Katil-lvl 50 parasız asker-kay
Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay
Mothman-lvl 49 buffbotmuş-Kay

Mesaj tarihi:
Bana gore en iyi para kazanma yolu scroll farmıdır koyarsın evine temiz para kazanırsın bizim realmde df diye bisey olmadıgı icin orda nasıl para kazanılır bilemiyorum.:([signature][hline]Mid/Merlin
Mesaj tarihi:
ehuah +1 bu sabah bi kale kuşatması için bg başlatmayı denedim df için kimse iplemedi :p[signature][hline]trees and i are one...
Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen
  • Yeni Oluştur...