sadATS2 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 bu reforge nereden yapılır ve masterye nasıl puan verılır kısa bı sure gırebıldım oyuna ama ondada reforge ıcın olması gereken npc yı bulamadıgım gıbı mastery hede hodosune de nereden ve nasıl puan verecegımı bulamam. yardım pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 cata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 guard lara sor söylüyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Reforge işlemini yapan vendorlar enchanting trainerlarının yanında. ilvl 200 ve üstü itemlardaki Crit rating, spirit gibi bonusları haste veya mastery ratinge falan çevirebiliyosun. Mastery rating ordan geliyo yani. Reforging şimdiden çıktı, Cataclysm'i beklemeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Kojiroh tesekkur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 ya ben bu olaylardan hic bisey anlamadim 3 tane 80 lvli biraktim yeni char kasiyorum olmiyicak boyle dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar