forgiver Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 http://www.arstech.com/item-USB-2-0-to-ISA-card-ROHS-usb2isar.html daha öncede konu açmıştım aradım bulamadım 3 boyutlu ölçüm cihazına bağlantı sağlayan bilgisayar epey yavaş ama isa card lı değiştiremiyoruz şöyle bir dönüştürücü lazım, türkiye de nerede satılır ya da isa card'lı pentium 1-2-3 harici bilgisayar kasası da olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 biz satıyoruz ama bizdeki muhammed card. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 /suicide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 tutun kaçmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 jesus christ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Anubisath said: biz satıyoruz ama bizdeki muhammed card. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 SÜper ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 @Ontopic: Merak ettim eski teknoloji merakımdan ve biraz araştırmada bulundum. Benim de karşıma çıkan tek cihaz ARS'nin yaptığı cihaz oldu sadece. Bir de aklıma başka bir şey geldi. Daha önceden HP yatay kasalarda bir kart görmüştüm. Anakartta tek bir pci soketi 3 PCI ve 2 ISA sokete dönüştürüyordu. Baya eski birşey ama belki kurtarıcın olabilir. Bir ara sor istersen. Bunun gibi birşeydi Ama Isa soketlisinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 soracak pek yer yok civarda ya da şöyle sorayım bu tip cihaz-bilg. bağlantısını yapan, servis hizmeti veren başlıca firmalar hangileri bu şekilde atıl kalan 3-4 makina daha var çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Sen en güzeli ikinci elcileri dolaş. P4 anakart kovala isa slotlu. Mutlaka vardır atıl kenarda köşede. Oradan İşlemci buradan anakart şuradan ram derken al sana sistem işte. En fazla 100 liraya toplarsın sistemi. Fena değil işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 abi isa slotu nedir oha ya :/ 1980 teknolojisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 çalışıyor sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Mr_Hand said: abi isa slotu nedir oha ya :/ 1980 teknolojisi... Bazı plotter ya da o tarz işlerde çalışan teknolojik cihazların bilgisayar denetleyicileri PCI olarak üretilmedi çoğu. Ya seri porttan ya da kendine özgü bir ISA kartı üzerinden çalışıyor. Adam sanmıyorum ki ISA Creative SB16 için istiyor olsun o portu... :D Bu arada harbi ne amaçlı kullanılıyor takmak istediğin ISA kartı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 vaperon said: Mr_Hand said: abi isa slotu nedir oha ya :/ 1980 teknolojisi... Bazı plotter ya da o tarz işlerde çalışan teknolojik cihazların bilgisayar denetleyicileri PCI olarak üretilmedi çoğu. Ya seri porttan ya da kendine özgü bir ISA kartı üzerinden çalışıyor. Adam sanmıyorum ki ISA Creative SB16 için istiyor olsun o portu... :D Bu arada harbi ne amaçlı kullanılıyor takmak istediğin ISA kartı? said: 3 boyutlu ölçüm cihazına bağlantı sağlayan bilgisayar epey yavaş ama isa card lı değiştiremiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 ebayde fln da mi yok, yani hic bulamiyorsaniz olcum cihazini degistirin bence cok pahali bisi degilse, zira isa dedigin hakketen 80li yilin teknolojisi :) ebay, dealextreme bunlara bak, ozellikle dealextreme de yok yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 P4 Anakart'ı ISA'lı bulmak imkansızdır herhalde ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanju6 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-donanim-32-mb-ve-16-mb-oldugunu-tahmin-ettigim-30902261/detay sağ taraftaki ısa ya benziyor koyduğu resim biraz dandik bi görüş istersen yada birkaç e-bay dan buldum eğer istersen onlarada bir bakabilirsin link1-link2 link3-link3-link4-link5-link6 umarım biyerden bulursun ne diyim kolay gelsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 teşekkür ederim ama veri bağlantı noktası şeklinde isa card slotuna ihtiyacım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 veri bağlantısı dediğin ne seri port? paralel port? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 http://www.adek.com/ATX-motherboards.htm seri diyim ya olay şu ölçüm cihazının kablosu isa slot tan direk kasaya bağlanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar