asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Selamlar, Bir proje için COMSOL'da simulasyon hazırlamam gerekiyor. COMSOL'un Csini dahi bilmiyorum; buna rağmen öğrenip benim yapmam gerekiyor. Bildiğiniz şöyle screenshotlı ya da videolu olmadı normal yazı biçiminde anlatan bir kaynak var mı acaba? Kurcalayayım dedim yok çıkmıyor, çok zor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 COMSOL'un kendi helpinde tutoriallar var. onlar yardimci oluyor butun moduller icin. bakmadiysan henuz bi goz gezdir derim. surada da video tutoriallar varmis: http://www.comsol.com/products/tutorials/ sayica cok daha az tabii ki ama menuleri daha rahat ogrenirsin boyle. sonra helpteki tutoriallara gec, kullandigin denklemler ve boundary conditionlarla ilgili vardir mutlaka birden fazla ornek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Teşekkür ediyorum, o videolar baya hoşmuş. Bakiyim bunlara da fiziği de sevmem ki hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 çıg git o zaman bu bölümden ÇIG! T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 fea mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 fea? ne alake fizikle yea! fizikle çok haşır neşir olmadan 4. sınıfa geldim çok mutluyum. gitmicem işte, gitmicem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar